ANUNCI FELIÇ

David Bisbal i la seva parella esperen el seu segon fill

El cantant i la model han donat la notícia a les xarxes socials

jordania

jordania

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Enmig de la crisi sanitària respecte a la Covid-19 també hi ha bones notícies, i en aquesta ocasió els protagonistes són David Bisbal i Rosanna Zanetti. La parella ha sorprès tots els seus seguidors anunciant a través de les seves xarxes socials que tornaran a ser pares. Una notícia que arriba just un any i un mes després que nasqués el petit Mateo, el primer fill de la parella.

Tal com han confirmat, la model veneçolana està de quatre mesos, i serà aquest mateix any quan ampliïn la família. «Soc un enamorat de la meva família i estem molt feliços que continuï creixent. Fa quatre mesos vam rebre la millor notícia, nadó en camí!!!!», ha escrit Bisbal a Instagram, compartint una foto familiar molt divertida. David Bisbal, de fet, serà pare per tercera vegada, ja que té una filla, Ella, amb la seva anterior parella, Elena Tablada.

Notícies relacionades

La model, per la seva banda, ha compartit una imatge de la seva panxa d’embarassada amb les mans de la resta de la seva família, i ha escrit: «La família continua creixent i no podem ser més feliços! Nadó en camí», a més ha aprofitant per felicitar el Dia de la Mare, que avui se celebra a molts països de Llatinoamèrica: «El segon diumenge de maig se celebra ‘El dia de les mares’ a la meva Veneçuela i a diversos països de Llatinoamèrica. Aprofito per felicitar-les i enviar-los tot el meu afecte. Felicitats, mares!».