ARTISTA INQUIETA

Madonna està sana i se'n va de festa

L'artista, de 61 anys, va viatjar de Londres a Nova York per assistir a una festa d'aniversari

lmmarco53344016 files  in this file photograph taken on december 9  2015  us200507121314

lmmarco53344016 files in this file photograph taken on december 9 2015 us200507121314 / FRANCOIS GUILLOT

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

«Ara mateix no estic malalta i em sento molt agraïda de poder formar part del grup d'investigació per trobar una cura contra la Covid-19”. Madonna ha volgut aclarir la seva situació sanitària. L'artista, de 61 anys, ha explicat que va patir la Covid-19 a principis de març, durant el final de la seva gira a París, i que per això té anticossos detectats pels test del coronavirus. Ho ha fet en resposta a diversos mitjans que van especular amb la idea que la cantant nord-americana estava malalta, en una publicació a Instagram en què també ha informat que acaba de donar 1,1 milió de dòlars (un milió d'euros) a un fons d'ajuda internacional per desenvolupar una vacuna i tractaments contra la malaltia.

«Quan un dona positiu per anticossos significa que ha tingut el virus, cosa que clarament em va passar quan vaig estar malalta al final de la meva gira a París fa més de set setmanes», explica la cantant, que va haver de cancel·lar la gira 'Madame X'. La Covid-19, de fet, ha afecte a part del nombrós equip que es mou amb ella en aquest espectacle.  «Tots vam pensar que teníem una grip molt greu. Gràcies a Déu, tots estem sans i bé ara. ¡Espero que això aclareixi les coses per als que van massa de pressa! ¡El coneixement és poder!», afegeix.

Notícies relacionades

Madonna, juntament amb altres personalitats com Bill i Melinda Gates, ha intervingut en la conferència internacional de donants organitzada per la Unió Europea per al desenvolupament de nous mètodes de diagnòstic, tractaments i una vacuna universal contra el coronavirus, que ha recaptat més de 7.400 milions d'euros.

El que no ha explicat és que, fa uns quants dies, l'artista no va dubtar a abandonar la seva residència de Londres, —on passa la quarantena juntament amb els seus fills menors—, per agafar un avió privat a Nova York per acudir a la festa del 55è aniversari del seu amic el fotògraf Steven Klein, especialitzat en moda i retrats de personatges famosos. Madonna no ha mostrat les fotos en les seves xarxes, però algun dels 130 convidats que hi van acudir sí. Hi va haver pastís, música, llums i fins i tot una ballarina de 'pole dance', però ni guants, ni mascaretes ni distància social. La festa es va celebrar en una granja de cria de cavalls que Klein posseeix als afores de la ciutat. En aquestes imatges se la veu cantant, ballant i abraçant afectuosament Klein, una cosa que no ha agradat gens als qui segueixen els seus passos.