Esdeveniment en quarantena

Meryl Streep celebra Sondheim amb una copa a la mà i unes amigues

L'actriu va participar en un homenatge per videoconferència i fins i tot va cantar una versió de 'The ladies who lunch'

zentauroepp53257480 meryl streep200428161024

zentauroepp53257480 meryl streep200428161024

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Sembla que Meryl Streep sap passar-s’ho bé en plena quarantena. Des de casa seva, i amb Christine Baranski i Audra McDonald, l’actriu es va afegir a un concert virtual que retia un homenatge al compositor Stephen Sondheim amb motiu del seu 90è aniversari.

I és que l’homenatge, que es pot veure sencer a Youtube, va reunir llegendes del món de la interpretació. A banda de Streep i les seves amigues, hi van participar Kelli O’Hara, Jake Gyllenhaal Bernardette Peters.

En el vídeo, que es va emetre en directe, la intèrpret de ‘Mamma Mia’, vestida amb un barnús blanc, es va prendre un whisky amb les seves amigues, que vestien la mateixa roba. Va començar posant-se’l en un vas, però després va optar per beure directament de l’ampolla, una cosa que va conquistar els seus fans, que li van dedicar molts tuits i comentaris a

Notícies relacionades

les xarxes. «Meryl Streep guanya fins i tot les quarantenes», comentava una tuitaire.

Les tres actrius van interpretar una divertida versió de ‘The ladies who lunch’, no sense abans brindar amb les seves copes i ampolles. Sens dubte, no sembla que l’actriu i les seves amigues estiguin molt avorrides durant el confinament, i el seu divertit directe va entretenir els milers de fans durant una bona estona.