nou enfrontament

Taylor Swift denuncia el seu exmànager per publicar un disc sense el seu permís

Big Machine Label treu un àlbum amb les cançons d'una actuació de l'artista el 2008

zentauroepp49578464 gente200324163258

zentauroepp49578464 gente200324163258 / JOHANNES EISELE

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

Taylor Swift ha sortit al pas del seu últim enfrontament amb el mànager musical Scooter Braun, amo de Big Machine Label. La cantant no té els drets de cap dels primers cinc discos que va compondre, una cosa que li ha suposat més d’una polèmica i una àrdua i llarga batalla legal als tribunals nord-americans. Així, Big Machine ha decidit llançar un nou àlbum, Live from clear channel stripped 2008, amb les cançons d’un concert que la cantant va fer el 2008.

Una batalla més

Notícies relacionades

Taylor Swift no s’ha quedat callada i ha respost amb un contundent missatge a les xarxes socials: «Vull donar les gràcies als meus fans per fer-me saber que el meu antic segell discogràfic llançarà aquesta nit un àlbum d’actuacions meves en directe». I continua: «Aquesta gravació és d’un xou en una ràdio el 2008 de quan tenia 18 anys [...]. Sempre soc honesta amb vosaltres sobre aquest tipus de coses, així que només volia explicar-vos que aquest llançament no compta amb la meva aprovació». Un missatge que la cantant acabava amb aquest dard: «Segons la meva opinió, és només un altre cas d’avarícia desvergonyida en els temps del coronavirus. De mal gust, però molt evident».

L’episodi és una nova batalla entre Taylor i  Braun, empresari que el 2019 va adquirir Big Machine Label per uns 300 milions de dòlars. Braun és un conegut productor musical i representant d’artistes com Demi LovatoJustin BieberKanye West i Ariana Grande, entre d’altres.