08 d’ag 2020

Anar al contingut

acció solidària

Penélope Cruz, Javier Bardem, Pedro Almodóvar i Alejandro Sanz donen 152.000 mascaretes

Penélope Cruz, Javier Bardem, Pedro Almodóvar i Alejandro Sanz donen 152.000 mascaretes

JUAN MANUEL PRATS

Pedro Almodóvar i Alejandro Sanz s’han unit a Penélope Cruz i Javier Bardem per dur a terme una donació de 152.000 mascaretes quirúrgiques i FFP2 que avui arriben a l’hospital Gregorio Marañón de Madrid i a la Fundació Open Arms a Barcelona, segons ha informat l’actriu madrilenya en el seu perfil d’Instagram.

«Després de diverses setmanes intentant portar diferent material sanitari, aquest arriba amb retard i esglaonadament, la demanda és enorme i els temps s’allarguen molt», explica l’actriu a la xarxa social il·lustrada amb fotos del carregament sanitari. I afegeix, «Open Arms distribuirà el material sanitari entre diverses residències de gent gran i centres de cura a persones dependents de tot Catalunya».

Segona donació

Cruz i Bardem van anunciar el 27 de març passat una primera donació de 100.000 guants i 20.000 mascaretes a l’hospital madrileny La Paz, amb l’ajuda logística d’Inditex. A la seva iniciativa solidària, ara s’hi han afegit el cantant Alejandro Sanz i el director de cine Pedro Almodóvar.

«Una empenta des del cor, un cop d’ànim per al nostre extraordinari personal sanitari i els cuidadors», escriu la protagonista de Vicky Cristina Barcelona i Volver i guanyadora d’un Oscar. «Ara és el moment de continuar unint forces i recolzar sense fissures els que més ho necessiten i els fantàstics i diferents equips humans que els tracten i que es cuiden de tots nosaltres en aquest confinament», afegeix.