estrella conscienciada

Charlize Theron s'implica en la lluita contra la violència masclista

L'actriu dona un milió de dòlars contra l'augment dels abusos domèstics provocats pel confinament

lmmarco53202266 file   this feb  9  2020 file photo shows actress charlize t200423174326

lmmarco53202266 file this feb 9 2020 file photo shows actress charlize t200423174326 / Evan Agostini

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

Charlize Theron s’ha afegit a la campanya que han emprès centenars de famosos per aportar el seu gra de sorra per lluitar contra la pandèmia provocada pel Covid-19. Com ja han fet actors com Blake Lively i Ryan Reynols, l’actriu ha volgut donar una quantitat important de diners per intentar pal·liar les conseqüències de la crisi sanitària.

Com informa el programa de la televisió nord-americana Entertainment Tonight, la fundació de Charlize, Charlize Theron Africa Outreach Project (CTAOP), ha donat un milió de dòlars per reforçar els esforços de la lluita contra el coronavirus.

Llars de dones maltractades

Notícies relacionades

D’aquesta quantitat de diners, mig milió de dòlars aniran destinats a recolzar les dones que pateixen violència masclista als Estats Units i a Sud-àfrica. I és que la realitat d’aquest confinament està deixant desprotegides moltes dones maltractades que, confinades a casa, no es poden escapar dels seus abusadors.

Per aquest motiu, l’actriu sud-africana guardonada amb un Oscar ha volgut fer aquesta important donació que va específicament destinada per ajudar les llars i albergs que acullen a dones maltractades i als programes d’oenagés com Together for Her.