DESPRÉS DE LA MORT DE LA SEVA SOGRA

Julio Iglesias recorda el seu: «'Siempre hay por quién vivir, por qué luchar'»

L'artista envia un missatge d'ànim als que, com ell, han perdut un ésser estimat

zentauroepp53043077 05 02 2020 julio iglesias portada concierto car simo  europa200408145115

zentauroepp53043077 05 02 2020 julio iglesias portada concierto car simo europa200408145115 / JULIO IGLESISAS

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Julio Iglesias ha enviat un missatge d’ànim a aquelles persones que, com ell, han perdut un ésser estimat i amb prou feines han pogut acomiadar-se’n. El cantant, que acaba de dir adeu a la seva sogra, la mare de la seva dona, Miranda, va morir a conseqüència d’una llarga malaltia, recorda la lletra d’un dels seus clàssics i llança un cant d’esperança per a tota aquesta gent que pateix en plena lluita contra el coronavirus. «‘Siempre hay por qué vivir, por qué luchar’», diu la lletra de ‘La vida sigue igual’.

Notícies relacionades

«En aquests temps en què la vida s’atura, com si volgués dir-nos com de fràgils som. En aquests temps en què se’n van éssers estimats sense gairebé poder dir-los ‘gràcies’ per tantes coses, per tants moments inoblidables, sense ni tan sols poder dir-los adeu i sense ni tan sols poder agafar-los la mà en el comiat per dir-los ‘gràcies, gràcies, gràcies, gràcies’ per última vegada, recordo quan fa 57 anys vaig escriure aquesta cançó», assenyala Iglesias junt amb el vídeo d’un dels seus temes més populars, ‘La vida sigue igual’, amb el qual va guanyar el Festival de Benidorm el juliol de 1968 amb aquesta lletra: «‘Siempre hay por qué vivir, por qué luchar, siempre hay por quién sufrir, y a quién amar. Al final, las obras quedan, las gentes se van, otros que vienen las continuarán, la vida sigue igual’».

Iglesias ha volgut dedicar el seu missatge a «totes les famílies que han patit la pèrdua d’algú estimadíssim i per a totes les famílies que estan patint aquesta terrible solitud: el meu afecte per sempre».