AQUEST DIMECRES AL CANAL DE YOUTUBE DE L'ARTISTA

Deu hores de marató solidària amb Carlos Latre

L'humorista recaptarà fons per la campanya #joemcorono

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’humorista Carlos Latre és conegut popularment per les seves imitacions, i també per ser un artista acostumat a posar l’espatlla quan toca. I ara toca més que mai. A iniciativa seva, aquest dimecres 8 d’abril, des de les 10 del matí fins a les 20 hores del vespre, aquell moment en què la ciutadania surt a finestres i balcons a aplaudir l’esforç sanitari, Latre conduirà un espai d’entreteniment, humor, xerrades, música i sorpreses diverses a favor de la lluita contra el Covid-19. Serà la primera marató ‘online’ amb el nombre de participants famosos des de casa seva més alt. I la comesa és recaptar fons per a la campanya #joemcorono

La marató podrà seguir-se a través del canal de Yotube de Carlos Latre: www.youtube.com/carloslatretv  L’artista castellonenc de 41 anys, conegut per les seves col·laboracions radiofòniques i també com a jurat del concurs ‘Tu cara me suena’, entrevistarà  personalitats i artistes amb un toc, sens dubte, del seu sentit de l’humor.

 De moment estan confirmats Aina Clotet, Alejo Sauras, Álvaro Morte, Ángel León, Bonaventura Clotet, Carles Gaig, Carles Puyol, Cristina Castaño, Domingo Zapata, els Estopa, Ferran Adrià, Gemma Mengual, Íker Casillas, Andrés Iniesta, Javier Cámara, Jesús Vázquez, Serrat, Jordi Évole, Josep Maria Bartomeu, Juan Echanove, Julio Sabala, Àngel Llàcer, Lolita, Chenoa, Marc Clotet, Miguel Ángel Muñoz, Miguel Poveda, Mónica Carrillo, Mónica Naranjo, Nacho Cano, Nandu Jubany, Natalia Sánchez, Ona Carbonell, Pablo Motos, Víctor Elias, Ricky Rubio, el Tricicle...

Els diners que es recaptin durant aquesta marató, i no és l’única iniciativa que està sorgint aquests dies, aniran destinats a la campanya #joemcorono, impulsada pels actors Marc Clotet i la seva parella Natalia Sánchez, que, per cert, estan esperant el seu segon nadó. Marc Clotet és fill del doctor Bonaventura Clotet, que, juntament amb altres doctors, com Oriol Mitjà, estan treballant per donar resposta al més aviat possible al virus i trobar un tractament. Des del si familiar dels Clotet han creat el moviment #joemcorono perquè la ciutadania pugui conèixer més de prop en què consisteix el món de la recerca i com és de necessària la solidaritat en aquest àmbit.

El recolzament de Sharon Stone

Notícies relacionades

«Mai he vist el meu pare tan preocupat, tan fet pols. Els contagis augmenten, i les morts, també», explicava Marc Clotet fa uns dies, que va tenir alguna cosa a veure que l’actriu Sharon Stone, a través de Twitter, donés el seu recolzament a la campanya impulsada per la Fundació Lluita contra la Sida, l’Hospital Germans Trias i Pujol i la Fundació Irsicaixa per a un assaig clínic per al tractament precoç i prevenció del Covid-19. En els primers cinc dies, la campanya va comptar amb 25.000 donatius.

Carlos Latre també ha participat activament en les successives edicions de la gala People in Red, que organitza cada desembre la Fundació de la Lluita contra la Sida i que han conduït, en diferents edicions, primer Miguel Bosé i després Jesús Vázquez.

zentauroepp50337056 barcelona 10 10 2019  gente   estreno del espect culo del ci200406130229

zentauroepp50337056 barcelona 10 10 2019 gente estreno del espect culo del ci200406130229 / Ferran Nadeu

Temes:

Carlos Latre