AQUEST ESTIU

El quart fill d'Ecclestone tindrà una germana de 65

El magnat de la Fórmula 1, de 89 anys, i la seva dona, Fabiana Flosi, de 44, esperen el nadó a l'estiu

zentauroepp38053603 former formula 1 boss bernie ecclestone  c  and his wife fab200403123614

zentauroepp38053603 former formula 1 boss bernie ecclestone c and his wife fab200403123614 / ANDREJ ISAKOVIC

2
Es llegeix en minuts
Miguel Martínez

Tots dos havien sobrepassat ja els 80 anys. «Vine, he d’ensenyar-te una cosa, la meva nova nòvia». Era un dimecres, al pàdoc de la Xina del 2010. Bernie Ecclestone estava ansiós de presumir de jove nòvia brasilera davant Emilio Botín, el mort president del Banco Santander, que, per aquella època, era el patrocinador de Ferrari i d’alguns grans premis, a més de l’única persona, al Gran Circ, amb l’edat de ‘Mister E’. Ecclestone es va casar dos anys després amb Fabiana Flosi i ara esperen un fill, que naixerà a dos mesos que ‘tito Bernie’, com l’anomenen a Jerez, compleixi 90 anys. El fill tindràs tres germanetes, una de 65 anys.

Una germana de 65 anys

Ecclestone va conèixer Fabiana el 2009 quan ella exercia de cap de premsa del GP del Brasil en el circuit d’Interlagos. El multimilionari propietari de la F-1 tenia llavors 79 anys, i ella, tan sols 33. Qualsevol que hagi passat un temps al pàdoc sap com li agraden les dones a ‘Mister E’. I això no canvia ni amb l’edat ni amb les estocades que li han suposat algunes relacions. S’ha casat tres vegades en la seva vida. La seva primera filla, Deborah, de 65 anyets, va ser fruit del seu primer matrimoni amb Ivy BamfordTamara i Petra, en la trentena, van ser fruit del seu matrimoni amb Slavica Radic, l’exuberant model croata d’Armani que gairebé doblava en estatura (mesura 1,88) i pes al petit Bernie (mesura menys d’1,60 i segurament no arriba als 40 quilos en l’actualitat) i que se’n va anar amb 600 milions d’euros després del judici pel divorci. «Tampoc ha sigut tant. No estic enfadat; en tot cas ho estaran els meus hereus», va dir llavors el magnat anglès, que posseeix una fortuna que sobrepassa els 4.000 milions d’euros.

Notícies relacionades

L’apassionen les dones i ha aprofitat el confinament al Brasil com pocs. «No té res de rar. Fa un temps que no treballo i... ¡he tingut molt temps per practicar! La meva dona està emocionada. No sé a què ve tant escàndol. Estic content per la meva dona, que fa anys que ho espera. Estic content que tingui algú quan jo marxi. És divertit; no hi veig cap drama. Tinc nets i tinc ganes de tenir un altre nadó», explica Ecclestone en el ‘Daily Mail’.

Bernie Ecclestone treu diners de tot. Un dia li van robar el seu rellotge Hublot i es va prestar a aquest anunci per a la marca, amb el rètol d’«el que són capaços de fer per un Hublot». / HUBLOT

El matrimoni Ecclestone espera el nadó per al juliol. «Naixerà a l’estiu. Esperem que aprengui a jugar al backgammon aviat», fa broma el feliç pare amb tres filles, cinc nets i dos besnets. Sens dubte, té assegurat el seu futur, tot i que hagi de repartir l’herència amb les seves tres germanes i la seva mare, Fabiana.  Perquè Ecclestone no deixa de fer fills ni diners, sigui venent i comprant diverses vegades el negoci de Fórmula 1 –entre molts d’altres– o simplement aprofitant qualsevol oportunitat, com quan el van atracar en un carrer de Londres i li van deixar un ull de vellut per robar-li el seu luxós i caríssim rellotge. Al cap de pocs dies, el llest de Bernie va posar amb l’ull destrossat per a un anunci de la marca del seu rellotge. La lectura era: «El que són capaços de fer per un Hublot».