FA UNS QUANTS DIES DEMANAVA EL CONFINAMENT

Les imatges de Cristiano i Georgina passejant amb els seus fills generen polèmica

L'astre es troba amb la seva família Al seu Funchal natal, a l'illa de Madeira

zentauroepp52962636 topshot   cristiano ronaldo  l  and his partner georgina rod200331170245

zentauroepp52962636 topshot cristiano ronaldo l and his partner georgina rod200331170245 / HELDER SANTOS

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

No han sigut ben rebudes a Portugal les imatges captades per la televisió portuguesa de Cristiano Ronaldo i la seva parella, Georgina Rodríguez, passejant pels voltants de la seva casa a Funchal, la capital de Madeira, amb tres dels seus fills, sobretot quan fa uns quants dies demanava encaridament als seus seguidors que es quedessin a casa.

«En aquests moments difícils per a tothom, siguem agraïts per les coses que importen –la nostra salut, la nostra família, els nostres éssers estimats–. Quedem-nos a casa i ajudem els sanitaris que estan lluitant per salvar vides», escrivia Cristiano a Instagram. També mostrava un vídeo en el qual ensenyava als seus fills petits a rentar-se bé les mans.

Notícies relacionades

És veritat que la quarantena aplicada pel Govern portuguès no és la mateixa que a Itàlia o Espanya, ja que permet realitzar diferents activitats fora de casa, com ara acompanyar menors durant breus períodes d’esbarjo a l’aire lliure. En les imatges es veu Ronaldo i Georgina i cada un porta, al cotxet, un dels bessons, Eva i Mateo.

Ronaldo va viatjar fins a Funchal amb la seva família el 4 de març per estar també al costat de la seva mare, que es recupera satisfactòriament després de l’ictus sofert a principis de març. Dolores Aveiro es troba a l’edifici de Funchal on resideix ara tota la família. Aveiro es mostrava agraïda també a totes les persones que s’han interessat per ella i va voler agrair a l'equip mèdic de l’Hospital Mendonça de Funchal l’atenció rebuda.