PARELLA EN FORMA

Chris Hemsworth anima a posar-se tan forçut com ell

L'actor i Elsa Pataky ofereixen sis setmanes gratis la seva app amb exercicis i consells de vida saludable

zentauroepp51487769 mas periodico chris hemsworth200331125738

zentauroepp51487769 mas periodico chris hemsworth200331125738

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquests dies els vídeos i mems sobre com ens repercutirà estar confinats a casa al no fer tant esport, corren com la pólvora i hem vist molts esportistes professionals dins de casa seva fent el que bonament poden per no abaixar el ritme, fins i tot olímpics com Saúl Craviotto, en una canoa estàtica fent anar els rems. I és que tot i que sembla que tots lluirem uns quilos de més, la intenció també d'instructors, gimnasos i monitors ha sigut obrir i oferir al públic tot el seu contingut, classes en directe, apps, gratuïtament per poder entrenar-nos a casa i moure'ns una mica.

Notícies relacionades

Des dels antípodes, a Austràlia, on també les autoritats han ordenat el confinament, dues cares conegudes, Elsa Pataky i Chris Hemsworth, son dos defensors de la vida sana i l'exercici. Però ara que no poden disfrutar de la naturalesa, han llançat el repte d'intentar posar-se tan forçuts com l'actor que interpreta Thor. Tots dos són també la cara visible de Centrfit, una  app on l'actor recomana exercicis per a diferents necessitats: musculació, càrdio, pèrdua de pes, tonificació.... i Elsa parla sobre alimentació, esport, meditació per mantenir l'equilibri entre cos i ment.

«Hola a tots! Durant aquest temps d'aïllament i incertesa, hem canviat la subscripció de la nostra app d'entrenament @Centrfit i ara podeu accedir-hi de forma gratuïta durant les pròximes sis setmanes», han explicat als seus seguidors. De tota manera, cal recordar que, a finals de l'any passat, Pataky va ser molt criticada per especialistes en nutrició per fomentar en un llibre una dieta de dejuni prolongat.

Temes:

Elsa Pataky