PEL CORONAVIRUS

Posposat el judici de Johnny Depp per difamació

El jutge de Londres ajorna la data en què l'actor havia de declarar en la causa de 'The Sun', que el va qualificar de «maltractador»

zentauroepp40792002 tho46 londres  reino unido   02 11 2017   el actor estadouni200324123357

zentauroepp40792002 tho46 londres reino unido 02 11 2017 el actor estadouni200324123357 / NEIL HALL

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La demanda de Johnny Deep per difamació contra ‘The Sun’ ha sigut ajornada a causa de la pandèmia del coronavirus. L’actor, de 56 anys, que està a França, va demandar la companyia matriu del diari, News Group Newspapers, i l’editor executiu Dan Wotton per un article del 2018 en què es va al·legar que va ser violent amb la seva exdona Amber Heard.

El judici s’havia de celebrar aquest dilluns al Tribunal Suprem de Londres, però el jutge Andrew Nicol ha comunicat que ha «arribat a la reticent conclusió que el judici havia de ser ajornat». A més, ha afegit que dos dels representants legals de Depp ja havien hagut d’aïllar-se a causa del virus, i ha detallat: «Ningú pot predir si d’altres involucrats en el cas, inclòs jo, s’infectaran o hauran d’aïllar-se».

 

Notícies relacionades

Segons mitjans nord-americans, l’advocada de Depp, Jennifer Afia, va expressar en una audiència preliminar aquesta setmana que l’intèrpret estava en «un lloc remot al sud de França» i que no podia viatjar per les restriccions imposades per la pandèmia.

L’advocat del tabloide britànic, Adam Wolanski, però, va al·legar que Depp volia retardar el judici «perquè és un covard i perquè sap que perdrà». Per la seva banda, Heard estava disposada a viatjar de Los Angeles a Londres per declarar.

Temes:

Johnny Depp