JOVE PROMESA

L'actriu Maya Hawke llança el seu disc debut

La filla d'Uma Thurman i Ethan Hawke compaginarà el seu paper a 'Stranger Thing' amb la seva carrera musical

zentauroepp52863580 gente200320125653

zentauroepp52863580 gente200320125653
zentauroepp52863581 gente200320125700
zentauroepp52863550 gente200320125633

/

1
Es llegeix en minuts
Mireya Roca

Cada vegada són més els actors de Stranger Thing que posen a prova el seu talent musical. Seguint els passos de Finn Wolfard, Mike en la ficció; Joe Keery, que encarna Steve Harrington, i Milie Bobby Brown, que va demostrar el seu art versionant Amy Winehouse, Maya Hawke, filla d’Uma Thurman  i Ethan Hawke, que va assolir la popularitat gràcies al seu paper de Robin Buckey en la la tercera temporada de la popular sèrie de Netflix, publicarà Blush, el seu disc debutBlush, el pròxim mes de juny.

No obstant, per a l’actriu de 21 anys, que s’ha convertit en una jove promesa de Hollywood, no és la primera cançó que treu, ja que l’any passat vam poder escoltar-la  a To love a boy i a Stay Open, composicions que formen part de la llista de cançons definitives de Blush, un disc d’estudi que es presentarà amb un primer senzill i un vídeo. Per al seu debut discogràfic, Maya Hawke ha comptat amb la col·laboració de Jesse Harris (guanyador de diversos Grammys) en la composició musical i d’Amanda Kramer,  en la direcció del videoclip.

Notícies relacionades

La mateixa intèrpret ha assegurat que és un treball molt personal. Les lletres de les 12 cançons són seves. «Aquest àlbum ha sorgit de forma accidental. Jesse i jo vam començar a treballar junts sense tenir cap pla. Però ens vam sentir tan bé que vam anar col·leccionant diversos temes que ara donen forma a aquest disc», ha declarat a la revista People. «Publicar aquest àlbum ve d’un desig boig, si no patològic, de compartir aquesta felicitat amb la resta del món. Des del meu punt de vista, ‘Blush’ és una col·lecció de missatges secrets a la gent més important de la meva vida», subratlla. 

No hi ha dubte que l’actriu i cantant, que va aparèixer de forma efímera a Érase una vez’, la nova cinta de Quentin Tarantino, té un gran futur en la indústria de Hollywood. A més, Hawke, que guarda una gran semblança amb la seva talentosa mare, està entre les candidates del reebot sobre el cèlebre conte de Hans Christian Andersen ‘La Sirenea’. de Hans Christian Andersen ‘La Sirenea’

Temes:

Uma Thurman