INSPIRADORA NOVA VERSIÓ

Gal Gadot, Natalie Portman, Amy Adams, Mark Ruffalo i més estrelles canten 'Imagine'

Les celebritats, algunes també confinades, entonen en cadena l'himne de 1971 de John Lennon

montaje-laura

montaje-laura

1
Es llegeix en minuts
Laura Estirado

Un nombrós grup d’actors i músics nord-americans s’han unit per cantar per torns ‘Imagine’, l’himne compost el 1971 per John Lennon. El vídeo d’aquesta nova i inspiradora versió de la popular cançó de l’ex ‘beatle’ l’ha pujat al seu compte d’Instagram Gal Gadot, l’estrella de ‘Wonder Woman’. Però no és l’única que participa: també podem veure Natalie Portman, Mark Ruffalo i Amy Adams, entre molts altres famosos.

Des del seu dormitori, l’actriu i model israeliana, de 34 anys, explica aquesta bonica iniciativa. Explica que el seu sisè dia d’«autoquarantena» es va sentir «filosòfica» sobre la pandèmia del coronavirus que afecta tothom. També confessa que aquesta idea li va sorgir després de veure un vídeo del confinament a Itàlia, on un home tocava ‘Imagine’ amb la seva trompeta des del balcó de casa seva perquè els seus veïns l’escoltessin i s’animessin.

«Hi havia alguna cosa tan poderosa en aquest vídeo», assegura Gadot, abans d’entonar les primeres línies de la cançó (també serà ella la que al final acabi el tema amb els últims versos de Lennon): «Imagine there’s no heaven...» («Imagina que no hi ha paradís»).

«Ho superarem junts»

«Estem junts en això, ho superarem junts. Imaginem junts. Canta amb nosaltres ❤ Tot amor per a tu, de mi i els meus estimats amics», escriu l’artista a Instagram, que també ha participat en diverses entregues de ‘Fast & Furious’.

Notícies relacionades

A més de Gadot, també canten –i alguns sorprenentment bé– Natalie Portman, Mark Ruffalo, James Marsden, Sarah Silverman, Kristen Wiig, Amy AdamsSia, Pedro Pascal, Jamie Dornan, Zoe Kravitz, Chris O’Dowd, Leslie Odom Jr., Eddie Benjamin, Ashley Benson, Lynda Carter, Jimmy Fallon, Will Ferrel, Norah Jones, Kaia Gerber, Cara Delevingne, Annie Mumolo, Labrinth i Maya Rudolph. 

El clip, de tres minuts, porta més de tres milions de reproduccions en tan sols 10 hores.