A LES XARXES

Els famosos planten cara al coronavirus

Les celebritats reaccionen de maneres diverses davant de l'emergència sanitària

Mentre n'hi ha que no deixen de publicar imatges de postureig, la gran majoria aposta pels consells o missatges solidaris per recolzar els milers d'afectats pel Covid-19

180320 famosos cuarentena 16 9 elperiodico / periodico

3
Es llegeix en minuts
Mireya Roca
Mireya Roca

Periodista

ver +

Com era d’esperar, els famosos continuen sorprenent-nos amb les seves reaccions davant una situació tan extrema com la que vivim aquests dies. N’hi ha per a tots els gustos... Mentre n’hi ha que no deixen de publicar imatges de postureig, la gran majoria ha apostat per publicar consells o missatges solidaris per recolzar els milers d’afectats pel Covid-19.

Per sort, també n’existeixen uns quants que posen l’espatlla per recolzar campanyes i realitzar donacions per ajudar a combatre el maleït coronavirus. Entre aquests, destaca Justin Bieber. El músic canadenc va publicar fa uns dies un vídeo a través de la fundació Beijing Chumbiao Children, on va realitzar una donació de 200.000 euros, i va aprofitar per enviar un missatge de recolzament.

Per la seva banda, el matrimoni compost per Ryan Reynolds i Blake Lively, que es troben tancats per la quarantena, han anunciat aquest dimarts a Instagram que donaran ni més ni menys que un milió de dòlars a totes aquelles iniciatives sense ànim de lucre al Canadà que ajuden els afectats pel virus.

Així mateix, la ‘influencer’ italiana Chiara Ferragni i el seu marit, el raper Fedez, han sigut dels primers a mostrar la seva vena més solidària. El matrimoni ha realitzat una crida per recaptar fons per comprar maquinària a l’Hospital San Raffaele de Milà.«En aquest delicat moment en què ens trobem, des d’un punt de vista social i de salut, nosaltres també podem fer alguna cosa. Per aquesta raó, hem llançat aquest ‘crowfunding’, els fons del qual aniran destinats a l’activació d’una nova teràpia intensiva a l’Hospital San Raffaele de Milà», ha escrit la cèlebre parella, que es van encarregar de fer la primera donació amb100.000 euros de la seva butxaca. En quatre dies han aconseguit col·lectar gairebé 4 milions d’euros.

A més dels posats amb mascareta de Rosalía, Kate Hudson, Bella Hadid i Gwineth Paltrow, entre d’altres, les bones pràctiques d’higiene com el rentat de mans s’ha convertit en un dels temes favorits de les celebritats. L’estrella del pop Mariah Carey ha compartit un vídeo amb els seus fills, fregant-se les mans al ritme del seu èxit musical ‘Fantasia’ (1995).

La cantant Gloria Gaynor ha publicat una cosa similar, ella rentant-se les mans mentre escolta el seu clàssic ‘Sobreviviré’ (1978). Altres cantants, com Troye Sivan i Miley Cyrus, han promocionat la seva música mentre donen consells pràctics de neteja.

Concert a la sala d’estar

Notícies relacionades

Mentrestant, altres artistes com Alejandro Sanz i Juanes han captivat el públic oferint un concert des de la seva sala d’estar. Els cantants van oferir un concert virtual a Youtube per animar la gent que es quedi a casa davant de l’emergència sanitària. «Això sembla de ciència-ficció, on hi havia uns artistes fent un concert perquè hi havia un virus... va començar dient Sanz, que juntament amb el colombià van tocar alguns dels seus èxits com ‘A Dios le pido’, ‘Corazón partío’, ‘La camisa negra’ i ‘Mi persona favorita’, entre d’altres.

D’altra banda, també hi ha famosos que no amaguen la seva por, com Naomi Campbell, que no ha deixat indiferent els seus seguidors amb un estilisme a l'estil ‘Chernobil’ per protegir-se de la malaltia. No obstant, la majoria d’estrelles de Hollywood han apostat per escriure missatges positius, com és el cas de Lady Gaga, que convida els seus fans «a quedar-se a casa». «He parlat amb uns quants metges i científics. Aquest moment no és el més fàcil per a tothom, però el més amable i saludable que podem fer és posar-nos en quarantena i no passar l’estona amb persones de més de 65 anys ni estar en grans grups», ha escrit la intèrpret, que ha expressat el seu desig de veure els seus pares i àvies. «No els encomanaré en cas que tingui el coronavirus», ha assegurat.