CONFINAMENT MOLEST

L'enuig de Chenoa amb la «periodista» que la grava quan surt a aplaudir els sanitaris

La cantant publica a Twitter un vídeo de la presumpta reportera, que la grava des del carrer sense seguir les normes de confinament

zentauroepp52839179 gente un periodista graba a chenoa cada dia a las 20 h200318201601

zentauroepp52839179 gente un periodista graba a chenoa cada dia a las 20 h200318201601

1
Es llegeix en minuts

Chenoa és una de les milers de persones que, cada dia a les 20.00 hores, surt al balcó de casa seva a aplaudir tots els sanitaris que es deixen la pell en plena crisi del coronavirus.

 Així ho va fer aquest dilluns 16 de març, quan es va emportar una sorpresa: a sota de casa seva feia guàrdia una reportera, segons Chenoa, esperant a captar amb la seva càmera alguna imatge de la cantant sortint a aplaudir al balcó.

L’‘extriunfita’, indignada, va gravar un vídeo amb el seu mòbil i el va penjar al seu perfil de Twitter. «Això no és normal. Una periodista grava al meu balcó per veure si surto a aplaudir, cosa que faig des de fa tres dies per animar tots els que estan deixant-se la pell. Però això es massa», escriu la cantant, de 44 anys.

No és la primera vegada

Notícies relacionades

En el vídeo, la cantant diu: «Això està passant ara mateix, això que veieu allà és una periodista en la quarantena que està fora de casa seva, i ha vingut fins a casa meva per veure si aplaudeixo. Aplaudeixo cada nit les 20.00 i, pel que sembla, em grava des del balcó. No em sembla normal. Tots a casa. Queda’t a casa teva, hauries de ser a casa teva».

Chenoa, en la presentació d’un llibre, el 2017. / EFE

No és la primera vegada que Chenoa expressa el seu enuig amb periodistes que no respecten les mesures de seguretat. El 5 de març demanava a un càmara que es mantingués almenys a un metre de distància d’ella. «No, t’ho dic seriosament. A un metre, hi ha coronavirus. És per prudència», l’advertia.