MIRACLE DESPRÉS DE LA TRAGÈDIA

L'amo d'ASOS, pare de bessones, després de perdre tres fills en l'atemptat de Sri Lanka

Anne, la dona del multimilionari danès Anders Holch Povlsen, ha donat a llum dues nenes

asosdueoefe-olufson-jonas

asosdueoefe-olufson-jonas

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Menys d’un any després de perdre tres dels seus quatre fills en el brutal atemptat de Sri Lanka, el multimilionari danès, amo d’ASOSAnders Holch Povlsen, i la seva dona, Anne, acaben de tornar a ser pares de dues nenes bessones. 

Després de l’atemptat només va sobreviure la seva filla Astrid, d’11 anys.

La família ha enviat un comunicat amb la bona notícia després de la tragèdia al diari danès ‘Jylland Posten’: «Aquest dimecres, 11 de març, Anders Holch Povlsen i la seva dona, Anne, han sigut pares de dues perfectes bessones després d’un bon embaràs i un part sense complicacions», expliquen. «La família està indescriptiblement contenta, tant per l’arribada d’aquests dos petits miracles, que estan desitjant conèixer, i perquè suposen un motiu d’alegria i de reafirmació de la vida per a la nostra família».

Per celebrar el naixement de les nenes han col·locat banderes de Dinamarca a l’edifici central de la companyia, al port d’Aarhus. 

Setmana Santa tràgica

La família d’Anders Holch Povlsen  estava celebrant les vacances de Setmana Santa a Sri Lanka, a la ciutat de Colombo. El 21 d’abril del 2019 una cadena d’atemptats, un a l’hotel on eren, va acabar amb la vida de 255 persones, entre les quals els seus fills Alma (15), Agnes (12) i Alfred (5).

Povlsen, de 48 anys, és el propietari de la firma Bestseller, que inclou les marques Vero Moda, Only Jack & J Jones. El seu imperi ocupa 15.000 persones, té 2700 botigues i la seva fortuna s’estima en uns 6.300 milions d’euros.  La seva dona és Anne Storm Perdersen, a qui va conèixer quan va entrar a treballar a ASOS. 

Notícies relacionades

Povlsen té 11 propietats a Escòcia que ocupen 900 quilòmetres quadrats, l’1% de les terres escoceses, cosa que el converteix en el terratinent més gran privat de la Gran Bretanya, per sobre fins i tot del príncep de Gal·les. El matrimoni viu en un palau a prop d’Aarhus, la segona ciutat danesa. 

Els tres fills de Povlsen formen part de la llista de 32 estrangers morts en l’atemptat. També hi ha víctimes australianes, nord-americanes, xineses, britàniques, turques i índies.