A INSTAGRAM

Vanessa Bryant publica la primera foto familiar després de la mort de Kobe i la seva filla Gigi

«Somriu, tot i que et faci mal el cor», l'emotiu missatge que ha escrit la víuda de l'estrella dels Lakers

kobe / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Vanessa Bryant ha volgut compartir una bonica imatge en el seu perfil d’Instagram després de la terrible pèrdua del seu marit, Kobe Bryant, i la seva filla Gigi, en un accident d’helicòpter a Califòrnia a finals de gener.

La vídua de Kobe Bryant ha pujat la primera fotografia de la seva família unida després de la tragèdia que va acabar amb l’ídol dels Lakers, als 41 anys, la seva filla de 13 anys i els altres vuit ocupants de l’aparell privat, un Sikorsky S-76.

L’última vegada que Vanessa es va veure  amb les seves filles Capri, Bianka Natalia va ser al funeral multitudinari que es va celebrar a l’Staples Center de Los Angeles per retre un homenatge al jugador i a la seva petita Gigi.

Ara, Vanessa Bryant ha volgut compartir aquesta imatge davant el mural en honor al seu marit i la seva filla amb les seves tres filles. Una fotografia que arriba després de la imatge que va publicar aquest diumenge on es veia Natalia, de 17 anys, en aquest mateix mural abans de celebrar el ball d’hivern del seu institut.

Notícies relacionades

Una bonica estampa familiar que la vídua del mític jugador dels Lakers va acompanyar amb la lletra de la cançó ‘Smile’ (’Somriu’) de Nat King Cole: «Somriu, tot i que et faci mal el cor; somriu, tot i que se t’estigui trencant. Quan hi hagi núvols al cel, tiraràs endavant. Si somrius a través de la por i la tristesa, somriu i potser demà veuràs que el sol sortirà per a tu».