Manuel Carrasco i Almudena Navalón, pares per segona vegada

La parella, que es va casar per sorpresa el setembre del 2018 a Tarifa, té una nena de dos anys i mig que es diu Chloe

20200311 480035 carrascofotofamilye 1 1 / periodico

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Manuel Carrasco i Almudena Navalón estan de celebració. La consolidada parella s'han convertit en pares per segona vegada, i han augmentat la família, de manera que han convertit la petita Chloe, de dos anys i mig, en germana gran.

Més informació (Auto)

Título notícia (Auto)

Título notícia (Auto)

Tal com ha informat en exclusiva la revista '¡Hola!', Almudena Navalón ha donat a llum aquest mateix dimarts, i ha comptat amb el recolzament del cantant, i és que sembla que el seu nou fill s'ha esperat que el seu pare tornés, el 15 de febrer, de la seva gira per Llatinoamèrica per venir al món.

Tot i que en la seva última aparició pública, durant l'entrega dels  premis Odeón, Navalón va presumir de panxeta i van confirmar que estaven esperant un nen, encara no n'han volgut revelar el nom ni s'han pronunciat davant la bona notícia. Això sí, asseguraven que estaven molt contents de poder augmentar la família i tenir, així, la parelleta.

Més informació (Auto)

Título notícia (Auto)

Notícies relacionades

Título notícia (Auto)

Manuel i Almudena, que es van casar per sorpresa el setembre del 2018, viuen un dels seus moments més dolços, tenint en compte que a la felicitat del naixement de Chloe i l'èxit professional del cantant s'hi suma l'arribada d'un nou membre a la família, que segur que presenten molt aviat a través de les xarxes socials.

Temes:

Pares