PEL SEU 30è ANIVERSARI

Dani Rovira escriu un afectuós missatge a Clara Lago

La felicitació de l'actor a la seva exnòvia aviva els rumors d'una possible reconciliació

undefined48291810 gente dani rovira y clara lago en el estreno del documental 200307191717

undefined48291810 gente dani rovira y clara lago en el estreno del documental 200307191717

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Dani Rovira i Clara Lago mantenen una excel·lent amistat després d’haver sigut parella durant cinc anys. Des que la parella va anunciar la seva ruptura el maig del 2019, s’han deixat veure en algunes ocasions, però sempre per motius de feina.

Aquest divendres, el protagonista de ‘Taxi a Gibraltar’ va compartir en el seu compte d’Instagram un afectuós missatge pel 30è aniversari de la seva exnòvia: «Avui fa 30 anys que es van alinear les galàxies per donar pas a una de les seves més fascinants creacions», va escriure l’humorista al costat d’una instantània en blanc i negre de l’actriu, la resposta de la qual no s’ha fet esperar. «I als 23 vaig col·lidir amb Urà i va canviar la meva òrbita... però quin tros de viatge interestel·lar. ¡Et menjo la careta i t’abraço en la distància, company!», va afegir Lago amb referència a quan es van conèixer fa set anys en el rodatge de ‘Ocho apellidos vascos’.

Des de la seva separació, els actors han sigut sempre tremendament discrets amb la seva vida privada, i és que el còmic i l’actriu col·laboren junts en causes solidàries, a través de l’associació Ochotumbao, de la qual tots dos són fundadors, i fa unes setmanes van disfrutar d’una escapada junts a Roma. Un viatge que no ha fet més que avivar els rumors d’una possible reconciliació entre la parella. 

Notícies relacionades

Segons ‘¡Hola!’, els actors van ser vistos al Panteó i a la Fontana di Trevi. La revista afirma que se’ls va poder veure xerrant mentre passejaven de la mà fins que van ser reconeguts per uns turistes espanyols, moment en què van decidir agafar més distància per evitar possibles xafardejos.

No obstant, aquesta no ha sigut l’única escapada de la parella. Unes setmanes abans del seu viatge a Itàlia, ja es parlava d’un possible acostament dels actors arran d’unes fotografies que tots dos van publicar al mateix temps d’un viatge a Porto. 

Temes:

Dani Rovira