TORNA A LA MÚSICA

Demi Lovato. «Feia sis anys que estava sòbria però em sentia miserable»

La cantant estrena 'I love me', un tema en què es retroba amb els seus fantasmes: la bulímia i la sobredosi que l'ha apartat de la música un any i mig

zentauroepp40507079 demi lovato arrives at the los angeles premiere of  demi lov200306112500

zentauroepp40507079 demi lovato arrives at the los angeles premiere of demi lov200306112500 / CHRIS PIZZELLO

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Demi Lovato ha tornat a la música després de prendre’s un temps a rehabilitació i allunyada del focus mediàtic arran de la sobredosi que va patir per fentanil el juliol del 2018. La intèrpret va tornar a l’escena pública en la passada Superbowl, en què va complir el seu somni d’interpretar l’himne dels EUA davant d’una audiència milionària. I ara, la cantant d’Albuquerque (Nou Mèxic), de 27 anys, ha estrenat un nou tema titulat ’I love me’, en què es retroba amb els seus fantasmes: fa una clara referència al trastorn alimentari que va patir durant anys, al problema amb les drogues i l’alcohol i a la falta d’autoestima que l’ha perseguit sempre.

«Em sento culpable per cada cosa que menjo», «Soc cinturó negre a destrossar-me a mi mateixa, però soc experta a donar amor a una altra persona», «¿Per què em comparo amb tothom?» i «Els ‘haters’ d’internet viuen al meu cap» són alguns dels versos de la nova cançó de Lovato, en què confessa que continua bregant amb aquests problemes del passat. 

Visita al xou de Degeneres

En una entrevista d’aquest dijous en el programa ‘The Ellen Show’, presentat per Ellen Degeneres, la cantant ho ha confessat tot sobre la recaiguda i posterior sobredosi que va patir el 2018, després d’aconseguir estar sòbria durant sis anys. 

Demi ha explicat que, durant el temps que va estar sòbria, el seu problema amb la bulímia va anar a pitjor, i va arribar al punt de sentir que no tenia control sobre la seva vida. «Em revisaven fins el que demanava a Starbucks», li ha confessat a Ellen. A partir d’aquell moment va comprendre que era infeliç, i al demanar ajuda al seu equip de llavors només va rebre retrets i la sensació d’haver sigut abandonada. «Feia sis anys que estava sòbria però em sentia miserable». Una dura experiència, que li va recordar la que va viure amb el seu pare, drogoaddicte i alcohòlic, a l’haver de separar-se d’ell quan era petita. 

Notícies relacionades

Lovato també ha detallat el moment exacte en què va començar la recaiguda. Quan el seu equip la va deixar de banda, va anar a una festa en què hi havia tota mena de substàncies. «Em sentia completament abandonada i vaig tornar a beure», s’ha sincerat amb la presentadora. Tres mesos després, va patir la sobredosi.

Ara, gairebé dos anys després, compta amb un equip nou, amb el famós empresari, productor, mànager i filantrop Scooter Braun al capdavant. La cantant es mostra optimista i renovada, preparada per llançar un nou àlbum, que, segons ha explicat a Ellen, tindrà tant temes alegres amb missatges positius com cançons tristes i punyents.

Temes:

Música Drogues