ESTRENA DE 'NEVER WORN WHITE'

Katy Perry revela que és embarassada en el seu nou vídeo

La cantant ha lluït panxeta en la 'première' a la qual ha acudit amb el seu nòvio, l'actor Orlando Bloom

20200305 478574 katyperrye 1 31 / periodico

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Katy Perry està embarassada i ho ha revelat en el vídeo de la seva nova cançó ‘Never worn white’, que ha tret aquest dimecres a la nit. 

Es tracta del primer nadó per a Perry, de 35 anys. Per al seu nòvio, l’actor Orlando Bloom, de 43, és el segon fill, ja que ja és pare de Flynn, de 9 anys, fill també de la model Miranda Kerr, la seva exdona.

La nova cançó de Perry tracta de com de preparada està per compartir la seva felicitat amb una altra persona, alhora que expressa els seus temors davant el compromís.

«Perquè mai he utilitzat el blanc / Però vull fer-ho bé / Sí, realment vull intentar-ho amb tu», canta la jurat d’‘American Idol’. «Perquè realment vull dir ‘sí, vull’», continua.

El vídeo acaba amb l’estrella acariciant-se la panxa vestida tota de blanc abans de la presa final en la qual torna per mostrar el seu més que incipient embaràs.

Després de l’estrena del videoclip, ella mateixa va confirmar el seu embaràs a través d’un vídeo d’Instagram Live: «Probablement el secret més llarg que he hagut de guardar», ha assegurat.

Naixerà el pròxim estiu

El naixement del nadó s’espera per a aquest estiu. «Hi ha moltes coses que passaran aquest estiu, no només donaré a llum, literalment, sinó, també, figuradament, a una cosa que vostès han estat esperant», ha detallat als seus fans sobre el llançament del seu nou àlbum.

Perry ha afegit que tant ella com Bloom estan ansiosos per conèixer el seu nadó. «Estem emocionats i contents», ha confirmat en el vídeo en el qual se la veu menjar un tros de mango sec.

És només un dels desitjos d’embarassada que ara té la creadora de ‘Dark Horse’ o ‘Swish Swish’; també ha explicat que ara porta sempre un pot de salsa tabasco a la bossa i que ha estat menjant «el mateix burrito durant setmanes». El que ara no suporta és la carn vermella.

Una història amb turbulències

La història d’amor entre Katy Perry Orlando Bloom ha passat per diverses turbulències, des que van començar el 2016, inclòs un breu període en què ho van deixar (uns quants mesos durant el 2017). Però van tornar el 2018 més enamorats que mai, tant és així que l’actor de ‘Pirates del Carib’ i ‘El senyor dels anells’ va decidir fer un pas endavant i li va proposar matrimoni a Sant Valentí de l’any passat.

Notícies relacionades

La cantant, de la qual ja aquest estiu es va començar a dir que podria estar encinta, assegura que li agradaria casar-se de blanc amb Bloom. Ja va estar casada amb el comediant Russell Brand, el 2010. Van contreure matrimoni en una cerimònia privada i extravagant a l’Índia en la qual la nòvia va anar de ‘gris colom’. Als 10 mesos es van separar. Ell es va tornar a casar fa un parell d’anys i és pare de dos nens.

Bloom, per la seva banda, es va casar amb Keer, de 36 anys, en una cerimònia íntima el juliol del 2011. Es van divorciar dos anys després. La model es va casar després amb el CEO de Snapchat, Evan Spiegel, amb qui comparteix dos fills.