DESPRÉS DE PATIR UN ICTUS

Cristiano Ronaldo arriba a Madeira amb la seva família per estar amb la seva mare

L'hospital on hi ha ingressada Dolores Aveiro confirma que el seu estat discorre «conforme a l'esperat» després de l'operació per extreure-li el coàgul cerebral

52612476 60

52612476 60 / RUI SILVA (AFP)

1
Es llegeix en minuts
Agencias

El futbolista portuguès Cristiano Ronaldo, la seva dona, Georgina Rodríguez, i el seu primogènit, Cristiano Jr., han volat aquest dimarts a la tarda de Torí a Funchal, a l’arxipèlag de Madeira, per estar amb la seva mare, Dolores Aveiro, ingressada des d’ahir després de tenir un accident cerebrovascular. El davanter de la Juventus ha explicat que la seva mare es troba «estable i recuperant-se», i ha demanat privacitat per a la seva família. 

«Gràcies a tots pels missatges de recolzament a la meva mare. Està estable i recuperant-se a l’hospital. La meva família i jo agraïm a l’equip mèdic que s’està cuidant d’ella i demanem amablement privacitat en aquest moment», ha escrit en el seu perfil de Twitter.

La mare del futbolista va ser hospitalitzada la matinada de dilluns a dimarts a l’Hospital Doctor Nélio de Mendoça, a Funchal, ciutat on resideix Dolores Aveiro i on va néixer Ronaldo i on es va formar com a futbolista abans de fitxar pel Sporting de Portugal.

Operació per extreure el coàgul

El Servei de Salut de la Regió Autònoma de Madeira (SESARAM) va confirmar ahir a la nit en un comunicat que la situació clínica de la dona, de 65 anys, discorre «així que l’esperat».

Notícies relacionades

Dolores Aveiro va ser sotmesa aquest dimarts a una trombòlisi (prova per dissoldre un coàgul sanguini) i a una trombectomia (extracció d’un trombe que bloqueja la circulació sanguínia).

El jugador de la Juventus de Torí continua sent dubte per al partit d’aquest dimecres entre el seu equip i l’AC Milan, pertanyent a les semifinals de la Copa d’Itàlia, a causa del «problema personal» que té el portuguès donat la malaltia de la seva mare.