FESTA GROSSA

El fill petit de Michael Jackson compleix 18 anys i es compra una mansió

'Blanket' Jackson, el fill petit de la llegenda del pop, ha celebrat la majoria d'edat adquirint una vivenda de més de dos milions de dòlars

zentauroepp17220467 michael jackson s children  prince jackson  l   blanket jack200303194600

zentauroepp17220467 michael jackson s children prince jackson l blanket jack200303194600 / LEON NEAL

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Prince Michael Jackson II, el fill petit de Michael Jackson, més conegut com a Blanket Jackson, va fer el 21 de febrer passat els 18 anys, que ha celebrat amb un autoregal en forma de mansió de 2,6 milions de dòlars (uns 2,3 milions d’euros) a la ciutat de Calabasas, al comtat de Los Angeles.

Blanket Jackson, que al contrari que els seus germans Paris i Prince es manté allunyat dels focus i ni tan sols té xarxes socials, comparteix un canal de Youtube amb el seu germà Prince en el qual debaten sobre cine. Ara, Blanket, que es va criar amb la seva àvia a Calabasas, ha volgut tornar a la zona residencial en la qual va créixer i ha adquirit una elegant mansió de l’entorn de 600 metres i que compta amb sis habitacions.

Segons Variety, la vivenda es va construir el 1990, però ha sigut completament renovada des d’aleshores en un estil mediterrani. Té, també, un garatge en el qual caben tres cotxes i un ampli i cuidat jardí davanter i posterior.

A l’interior de la mansió, una porta frontal de vidre i ferro forjat s’obre donant un vestíbul de doble altura que garanteix deixar els convidats bocabadats. Una escala elegantment corbada condueix al pis superior de la casa, en el qual hi ha quatre grans suites, totes amb bany propi. 

A la planta baixa, la majoria de les sales comunes impressionen amb un elegant parquet de fusta, i la sala d’estar principal inclou un llum d’aranya de vidre i grans cortines daurades. Un menjador formal, un gran rebost, una sala familiar i una cuina amb mobles de fusta fosca, plaques de cocció de granit i una sèrie d’electrodomèstics d’alta gamma completen la planta principal de la vivenda.

El jardí, renovat per l’anterior propietària, inclou una gran piscina i spa, una zona de barbacoa i un gran espai de gespa amb arbres i altes tanques que envolten la major part de la casa, i que proporcionen total privacitat.

Notícies relacionades

Veïns famosos 

Amb la seva nova compra, Blanket s’assegura uns veïns, com a mínim, populars. Les Kardashian, l’actor John Travolta, el raper Drake i l’exjugador de bàsquet Al Harrington són algunes de les celebritats que viuen a Calabasas, una zona que crida tant l’atenció dels famosos per la seva tranquil·litat i la seva calma, allunyada de la multitud de Los Angeles.