RODATGE

George Clooney es deixa veure a l'illa de La Palma

L'actor està rodant a l'illa i Amal i els seus fills estan amb ell

lmmarco46927824 actor  executive producer  and director george clooney speak200220163153

lmmarco46927824 actor executive producer and director george clooney speak200220163153 / LUCY NICHOLSON

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

George Clooney per fi s’ha deixat veure a l’illa de La Palma. Diversos veïns han penjat en les xarxes fotos amb l’actor, somrient i amb ulleres de sol. També d’ell amb la seva dona, Amal, i els seus fills, els bessons Ella i Alexander, de dos anys i mig, passejant pel port de Tazacorte de la mà, segons recullen ‘La Provincia’ i ‘Diario de La Palma’, publicació de Prensa Ibérica. Cloney està immers en el rodatge d’un projecte que dirigeix i interpreta per a Netflix, un ‘thiller’ de ciència-ficció titulat ‘Good morning, midnight’.

 

L’estrella de Hollywood roda algunes escenes en diverses localitzacions naturals de l’illa, reserva de la Biosfera des del 2002, en concret un dels espais elegits és el sostre de l’illa, l’observatori del Roque de los Muchachos. En el rodatge també hi intervenen Felicity Jones, coneguda pels seus papers en pel·lícules com ‘La teoría del todo’; Kyle Chandler, que va participar en cintes com ‘Super 8’ i ‘Carol’, i David Oyelowo, que va interpretar Martin Luther King en la pel·lícula ‘Selma’. 

 

Notícies relacionades

Clooney, de 58 anys, va arribar primer, dissabte passat, en un vol privat procedent de Londres. Després va arribar la seva família. El matrimoni Clooney i els seus bessons s’allotgen a la luxosa Hacienda de Abajo, un hotel d’aire colonial situat al centre històric de la localitat de Tazacorte, immers en una plantació de plataners.  L’equip de producció de la pel·lícula va reservar tot l’establiment per a aquestes setmanes. L’antiga casa principal va ser objecte, del 2010 al 2012, d’una acurada rehabilitació que li ha permès recobrar la seva aparença original. 

En els últims mesos hem vist l’actor i la seva dona en diverses ocasions a Espanya per diferents compromisos laborals. A l’agost, l’intèrpret va viatjar fins a Tenerife a la recerca d’algunes localitzacions per a aquesta nova pel·lícula i també per passar uns dies de descans. Al setembre va tornar a Madrid per rodar a la capital i a Navalcarnero (a cavall d’un burro) un anunci de Nespresso, la marca de la qual és imatge. Per la seva banda, Amal va ser a Espanya el maig de l’any passat per participar en una conferència a Barcelona sobre com els negocis poden promoure també els drets humans.