Mor Cristina de Borbó, filla del duc de Sevilla, en un accident als 44 anys

L'aristòcrata, que ha mort a l'Hospital de Puerta de Hierro de Madrid envoltada dels seus familiars, serà enterrada aquest divendres

zentauroepp52280862 23 06 2008 olivia y cristina de borb n en una imagen de arch200213201139

zentauroepp52280862 23 06 2008 olivia y cristina de borb n en una imagen de arch200213201139 / EUROPAPRESS

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Cristina Elena de Borbó von Hardenberg, la filla menor de Francisco de Paula de Borbó i Escasany, duc de Sevilla, i Beatriz von Hardenberg, ha mort als 44 anys a l’Hospital de Puerta de Hierro de Madrid després d’haver tingut un accident.

Segons ha informat la revista ‘¡Hola!’, l’aristòcrata ha mort aquest dijous a les tres de la tarda, al costat de tota la seva família, que s’ha traslladat fins al madrileny hospital després del seu ingrés. Encara es desconeixen les causes exactes. Aquest mateix dijous el seu cos serà traslladat al tanatori de San Isidro a les nou de la nit, on vetllaran el seu cos fins a les quatre de la tarda de divendres, i després tindrà lloc una missa.

Mort sobtada

Notícies relacionades

La notícia deixa enfonsada la ‘jet set’ i l’aristocràcia espanyola, que ploren la seva tràgica i sobtada mort. El duc de Sevilla és cosí germà de l’emèrit rei Joan Carles i la mare de Cristina Elena va ser directora de la famosa publicació ‘Vogue’.

Malgrat ser una de les filles menys mediàtiques de la parella, sempre estava al costat de la seva germana, Olivia de Borbó, i era molt habitual veure-les juntes a Marbella. Cristina Elena tenia una empresa de càtering que portava el seu nom.