DESPRÉS DE LA SEVA RUPTURA AMB VELENCOSO

Lara Álvarez: «Ningú ha dit que fos fàcil trobar una persona afí»

La presentadora asturiana viatja a Hondures per a la imminent estrena de 'Supervivientes'

lmmarco52261845 gente lara alvarez en supervivientes200212121518

lmmarco52261845 gente lara alvarez en supervivientes200212121518 / NAHARRO

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

La presentadora asturiana Lara Álvarez, que aquest dimecres ha posat rumb als famosos Cayos Cochinos, a Hondures, amb la seva maleta atapeïda de biquinis, parlava dels seus amors en la presentació de la nova edició de ‘Supervivientes’ (Tele 5). Aquest serà el seu sisè any al capdavant de les connexions des de l’illa. Álvarez recentment va posar fi a la seva relació amb el model i actor català Andrés Velencoso.

«Crec que soc una persona que tinc les coses clares, sé qui soc, sé el que vull, sé el que no vull i directament no titubejo ni perdo el temps ni faig perdre el temps al de davant. Tinc 33 anys, que sembla que se m’està acabant el temps i em quedaré per vestir sants. Mira, no, jo el que faig és, sobretot, treballar molt en mi, en millorar i en aquesta introspecció per saber què és el que necessito, què és el que vull i què és el que no m’agrada. Gràcies a Déu tinc una vida atapeïda de coses que em completen i les vaig fomentant cada dia: la meva família, els meus amics, la feina», començava explicant Lara Álvarez.

Gent meravellosa

Notícies relacionades

La presentadora reconeixia estar molesta per alguns dels titulars que ha llegit recentment a propòsit de la seva vida privada.  «Al final de la meva boca mai surt res i llegir-ho com a protagonista és dolorós perquè faig la vida que fa qualsevol persona de la meva edat, amb la diferència que les meves coses es fan públiques i després has d’enfrontar-te a titulars del tipus ‘¿què li deu passar?’ ‘quina mala sort té amb els homes’. ¿Mala sort? Jo tinc la fortuna que ha passat gent meravellosa per la meva vida, però ningú ha dit que fos fàcil trobar una persona afí».

Les reflexions de Lara Álvarez van més enllà. «¿Quin missatge estem enviant llavors a una noia jove que està amb algú i no sent afinitat amb aquesta persona? ¿Que ha de continuar amb ella la resta de la seva vida? ¿O que, com és el que toca, ha de conformar-se amb una cosa que no la fa feliç? Tant de bo la gent tingui la seguretat i la determinació de dir: això em fa feliç, això no em fa feliç. Això ho vull en la meva vida, això no ho vull en la meva vida. Jo de la meva no en parlo mai i he llegit i escoltat barbaritats i qui calla no atorga. Aquesta parcel·la de la meva vida intento cuidar-la i protegir-la. El dia que em casi ho veureu. Estic fenomenal ara», concloïa la presentadora.