NOU ESCÀNDOL AMB UN 'ROYAL'

Peter Phillips, el net gran d'Isabel II, anuncia llet en una tele xinesa

El fill de la princesa Anna i cosí germà de Guillem i Enric mai ha tingut estatus d'«altesa reial» però en l'espot s'assegura que és «membre de la família reial britànica»

0 phillips

0 phillips

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

En ple terratrèmol pel ‘megxit’, la «independència econòmica» i el nou estatus de «no membres de la família reial» que a la primavera estrenaran Enric i Megan, un altre parent molt pròxim a la reina Isabel II li està agrejant el te de les cinc, a la monarca de 93 anys. Aquest no és cap altre que el seu net gran, Peter Phillips, que ha rodat dos anuncis de Jersey Fresh Milk, una marca de llet xinesa que es promociona en un canal de televisió de Xangai. 

Aquests anuncis de Dragon Television mostren Phillips, de 42 anys, posant amb un vas de llet i, com a teló de fons, el camp anglès i la casa senyorial de Longleat House, a Wiltshire. En lletres grans es pot llegir la llegenda promocional «membre de la família reial britànica», cosa que ha aixecat polseguera, ja que ni Peter ni la seva germana, Zara, han tingut mai tractament d’«altesa reial». Per acabar-ho d’adobar, els propietaris de la mansió també denuncien que ningú els ha demanat permís per aparèixer a l’anunci.

No és la primera vegada que els fills de la princesa Anna, cosins germans de Guillem i Enric, són sotmesos a escrutini públic per la manera com es guanyen la vida. Per exemple, Peter i la seva dona canadenca, Autumn Kelly, van vendre l’exclusiva del seu casament, el 2008, a ‘Hola!’. Tal com recorda el ‘Daily Mail’, el ‘royal’ va estar en converses l’any passat amb un famós empresari xinès per impulsar un club privat de curses de cavalls a Hong Kong.

El rotatiu explica que Peter podria haver rebut milers de lliures per l’anunci, que es va rodar l’any passat i en el qual apareix un actor vestit de majordom servint-li a Phillips una ampolla de llet Jersey amb una safata de plata. 

Notícies relacionades

L’anunci acaba amb una escena en la qual es veuen cinc vaques pasturar i la llegenda següent: «Durant segles les vaques de Jersey han estat protegides per la llei britànica». 

Davant d’aquesta aparició televisiva del net de la reina, el Palau de Buckingham ha declinat fer comentaris.