Julio Iglesias, avi per cinquena vegada

Javier Sánchez Santos, declarat fill del cantant per l'Audiència Provincial de València, ha sigut pare d'una nena

undefined49015131 file   in this sept  29  2016 file photo  spanish singer jul200120135142

undefined49015131 file in this sept 29 2016 file photo spanish singer jul200120135142 / Carlos Giusti

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Als 76 anys, Julio Iglesias s’ha convertit en avi del seu cinquè net. Javier Sánchez Santos, que va ser declarat fill del cantant per l’Audiència Provincial de València, ha sigut pare de la seva primera filla, Angélica.

Segons ha publicat la revista ‘Semana’, el naixement de la petita va tenir lloc aquest diumenge al migdia. Angélica és fruit de la seva relació amb la italiana Chiara Allegrini, a qui va conèixer durant unes vacances a Eivissa.

La dona de Javier Sánchez Santos ha sigut el seu gran recolzament en el procés judicial de paternitat contra el cantant. Allegrini, nascuda a Sardenya (Itàlia), és llicenciada en Comunicació i Interpretació tot i que actualment treballa com a entrenadora personal.

L’intèrpret de ‘Hey’ mai ha acceptat ser el pare de Javier Santos. De fet, va recórrer fins i tot la sentència de l’Audiència Provincial de València dos mesos després que es dictés. Segons la justícia, Angélica és la seva cinquena neta, que s’ha unit als bessons d’Enrique, Lucy i Nicholas, i als dos fills de Chábeli, Alejandro i Sofia.

Relació extramatrimonial

Notícies relacionades

Javier Santos és fruit d’un idil·li que va mantenir el cantant amb Edite Santos fa més de 40 anys. Es van conèixer el 1975 en una sala de festes de Girona on actuava el cantant, i ella, nouvinguda del seu Portugal natal, hi treballava com a ballarina. Després de la insistència d’ell, segons explica ella, van començar a quedar en una casa que tenia l’artista a Sant Feliu de Guíxols.

En aquella època, Iglesias estava casat amb Isabel Preysler i era pare de Chábeli, Julio José i Enrique.  El 1990, quan Javier Sánchez tenia 13 anys, la seva mare va interposar una demanda de paternitat contra Iglesias que no va prosperar. No obstant, va tornar a intentar-ho dos anys després i, després que l’artista es negués a fer-se les proves de l’ADN, el jutge va sentenciar que l’intèrpret és el pare legal de Javier Sánchez.