PRIMER ACTE DEL 2020

Els diaris sensacionalistes Catalina 'princesa Zara'

La duquessa de Cambridge enlluerna amb un vestit d'Inditex de 19,95 euros a les rebaixes

No és l'única 'royal' fan del 'low cost'; també hi recorren Letícia, Rània de Jordània o Màxima d'Holanda

zentauroepp51756498 britain s prince william and kate  duchess of cambridge help200120091935

zentauroepp51756498 britain s prince william and kate duchess of cambridge help200120091935 / Chris Jackson

2
Es llegeix en minuts
Laura Estirado
Laura Estirado

Periodista

Especialista en Gent, Reialesa, Moda, Tendències, Estil y Xarxes

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Amb Meghan Markle a l’altre costat de l’Atlàntic, al Canadà, iniciant una nova vida amb el príncep Enric, ja com a membres no actius de la família reial britànica i, per tant, sense la paga de tres milions a l’any que tenien assignada, la premsa sensacionalista s’ha abocat de ple en la seva cunyada Catalina, la dona del príncep Guillem. El terratrèmol del‘Megxit’ va coincidir amb el 38è aniversari de la duquessa de Cambridge, el 9 de gener, i com que no era el moment per a festes, a Catalina només se la va veure amb la cara rentada arribant a palau amb cotxe per a la reunió amb el seu cercle més íntim. Però passats uns quants dies, Catalina ha continuat amb la seva agenda normal intentant no cridar gaire l’atenció, tenint en compte l’escàndol que fueteja la corona d’Isabel II d’Anglaterra per aquest tema .

Per això, en lloc de recórrer als seus modistes de capçalera –els ‘british’ Alexander McQueen, Alice Temperley Jenny Packham– ha preferit acudir a la seva marca ‘low cost’ de capçalera que, com en el cas de la reina LetíciaMàxima d’Holanda o Rània de Jordània és Zara.

Letícia, al juliol, i Rània de Jordània, al desembre, amb models de Zara.

«Princesa Zara», l’ha anomenat el ‘Daily Mail’, que explica que la duquessa sempre que busca «una cosa especial sense trencar el banc» busseja entre les novetats de la firma espanyola d’Amancio Ortega. A més, destaca el diari, té una botiga de la marca a pocs metres de la porta principal de Kensington Palace. 

19,95 euros durant les rebaixes

L’elegant vestit de Zara de pota de gall que ha utilitzat en el primer acte conjunt del 2020 dels ducs de Cambridge, un viatge a la localitat de Bradford, per «visitar una sèrie de projectes que donen suport a la comunitat i promouen la cohesió en el seu si», dimecres passat, es va esgotar en qüestió de segons per internet. El seu preu a les rebaixes, 19,95 euros (abans, 69,95 euros). Catalina es va protegir del fred amb un abric verd caqui d’estètica militar fet a mida per McQueen, que ja ha lluït altres vegades. Una peça, no obstant, de diversos milers d’euros.

La duquessa és molt donada als vestits de faldilla llarga com aquest model de Zara, que, a més, inclou un detall molt del gust de Catalina: mànigues lleugerament bollades, faldilla midi, cinturó per marcar la seva cintura de vespa i un llaç al coll; això últim, un complement que també adorava la princesa Diana

La duquessa de Cambridge, durant la seva visita a una escola de Bradford. / AP / CHARLOTTE GRAHAM

Notícies relacionades

El novembre passat, Catalina també va optar per una diadema encoixinada amb aplicacions en negre de Zara (17,95 euros) per completar el seu ‘look’ per acudir al Festival del Record, un concert homenatge que recorda el final de la primera guerra mundial, al Royal Albert Hall de Londres.

Primer vestit de la seva lluna de mel

No és nou el gust de la duquessa per la moda Inditex: habitualment sol utilitzar ‘jeans’ i ‘blazers’ de la marca. Fins i tot hores després d’enlluernar el món sencer amb el seu meravellós vestit de núvia d’Alexander McQueen –un dels vestits de núvia més cars de la història, valorat en 250.000 lliures (prop de 300.000 euros)– va triar un vestit blau midi amb faldilla de plecs de gasa de Zara, de 50 euros, amb el qual va començar la seva lluna de mel.