RESPOSTA CONTUNDENT

El príncep Guillem demandarà els qui l'acusen d'infidel

'The Sun' va publicar que hauria mantingut un idil·li amb la millor amiga de Caterina de Cambridge

zentauroepp47664918 ngh09  london  united kingdom   04 04 2019    file    britai190413140630

zentauroepp47664918 ngh09 london united kingdom 04 04 2019 file britai190413140630 / NEIL HALL

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El diari The Sun ha acusat el príncep Guillem d’haver sigut infidel a Caterina Middleton amb una de les seves millors amigues mentre estava embarassada del seu tercer fill, el príncep Lluís.  Després de la publicació, la família reial britànica ha decidit prendre accions legals contra l’esmentat tabloide. En concret afirmen que els advocats dels ducs de Cambridge i de Rose Hanbury haurien acusat la publicació de difamació.

Notícies relacionades

La picabaralla reial va començar quan l’esmentat tabloide va treure a la llum una informació en què donava detalls sobre una suposada baralla entre Middleton i Rose Hanbury a causa d’aquesta presumpta relació sentimental. Els ducs de Sussex i Hambury i el seu marit David Rocksavege, marquès de Cholmondeley, són amics i veïns a Norfolk i la informació detallava que Middleton havia decidit tallar la relació radicalment.

Al diari també atribuïen a aquest suposat affaire el distanciament entre Guillem i Enric i no a una mala relació entre les seves esposes com es va comentar durant els últims mesos. El príncep Enric s’hauria enfrontat al seu germà retraient-lo com hauria pogut tenir una aventura quan la infidelitat havia arruïnat la seva infància i ell mateix posava en risc la seva família amb tres fills.