ALS 30 ANYS

Mor per sobredosi Nick Gordon, el nòvio de la filla de Whitney Houston

El jove va ser declarat «responsable» de la mort de Bobbi Kristina Brown, que va morir fa quatre anys després d'ingerir un còctel de drogues que ell li havia subministrat

FILE - In this Oct. 22, 2012, file photo, Bobbi Kristina Brown and Nick Gordon attend the premiere party for The Houstons On Our Own at the Tribeca Grand hotel in New York. Gordon, ex-partner of the late Bobbi Kristina Brown, has died. He was 30. Gordon’s attorney Joe S. Habachy confirmed his client’s death Wednesday, Jan. 1, 2020. Brown was the daughter of Whitney Houston. (Photo by Donald Traill/Invision/AP, File)

FILE - In this Oct. 22, 2012, file photo, Bobbi Kristina Brown and Nick Gordon attend the premiere party for The Houstons On Our Own at the Tribeca Grand hotel in New York. Gordon, ex-partner of the late Bobbi Kristina Brown, has died. He was 30. Gordon’s attorney Joe S. Habachy confirmed his client’s death Wednesday, Jan. 1, 2020. Brown was the daughter of Whitney Houston. (Photo by Donald Traill/Invision/AP, File) / Donald Traill (Donald Traill/Invision/AP)

2
Es llegeix en minuts
Agencias / El Periódico

Nick Gordon, responsable de la mort el 2015 de la seva nòvia, Bobbi Kristina Brown, l’única filla de la llegenda del pop nord-americà Whitney Houston, ha sigut trobat mort el dia de Cap d’Any, al migdia, segons ha informat el seu advocat a l’agència France Press, i tal com ha confirmat més tard a la revista ‘People’ el seu germà petit, Jack Walker J.

«Estem devastats per la pèrdua del meu germà», comença l’escrit del germà. «Deixa un buit als cors de la família i dels seus amics. La batalla de Nick en la vida no ha sigut fàcil. Estaré eternament agraït que Déu m’hagi brindat un petit moment al final de la vida de Nick, i vaig poder agafar la seva mà mentre se n’anava», diu el text.

I és que Nick Gordon, segons explica la revista, va morir a causa d’un atac al cor provocat per una sobredosi. El ‘Daily Mail’ també detalla que Gordon, de 30 anys, va ser traslladat d’urgència a l’hospital Altamonte Springs on, al final, va morir. 

La mort de Gordon succeeix quatre anys després de la mort de la seva nòvia, Bobbi Kristina Brown, que va morir el juliol del 2015, als 22 anys, després d’haver ingerit un «còctel tòxic» administrat pel seu nòvio a la casa que tots dos compartien a Atlanta. Les drogues la van deixar inconscient, i Nick va provar de reanimar-la enfonsant-li el cap en una tina d’aigua freda, cosa que li va causar un dany cerebral irreversible. Va passar els seus últims sis mesos en coma, en un centre de cures pal·liatives.

Còctel de drogues

Els metges forenses no van poder determinar la naturalesa accidental o intencional de la mort. Però el que sí que va aclarir l’autòpsia és que Bobbi Kristina Brown havia consumit alcohol, morfina, cocaïna i marihuana abans de la seva mort.

El novembre del 2016, un jutge civil nord-americà va condemnar Nick Gordon a pagar 44 milions d’euros per danys als administradors de l’herència de la noia. Segons la denúncia presentada per aquest últim, Gordon li havia cridat durant un atac de gelosia la nit de la seva mort, després de sortir «tota la nit sense deixar de prendre cocaïna i beure alcohol».

Whitney Houston i la seva filla, Bobbi Kristina Brown (dreta), en un acte a Beverly Hills, el 2011. / AP / DAN STEINBERG

A la banyera, com la seva mare

La desaparició de Bobbi Kristina Brown va marcar una tràgica repetició de la mort de la seva mare, Whitney Houston, trobada morta a la banyera d’una habitació d’hotel a Beverly Hills el 2012. Tenia 48 anys.

Notícies relacionades

L’advocat de Nick Gordon, Joe Habachy, no ha volgut entrar a comentar les circumstàncies de la mort del seu client, però sí que ha tingut unes paraules de record per a ell. «És realment angoixant haver presenciat de primera mà la devastació total que l’addicció a les drogues ha causat entre un grup de joves amics, tots estimats i amb un potencial immens», ha explicat.

«Malgrat totes les proves increïbles a què Nick s’ha enfrontat en els últims anys, puc dir honestament que va treballar de valent per mantenir-se sobri. Anhelava una vida feliç i saludable amb la seva família», ha afegit l’advocat.

Temes:

Drogues