La germana de George Michael mor tot just tres anys després que el cantant

Melanie Panayiotou ha sigut trobada sense vida el dia de Nadal per Yioda, la germana gran de tots dos, a la seva casa del barri londinenc de Hampstead

zentauroepp51510472 tributes are seen outside the home of former singer george m191227182039

zentauroepp51510472 tributes are seen outside the home of former singer george m191227182039 / Hannah McKay

1
Es llegeix en minuts
Efe

Melanie Panayiotou, la germana de 55 anys del mort cantant britànic George Michael, ha mort inesperadament aquest 25 de desembre, just tres anys després que el músic, ha anunciat aquest divendres la família a través del seu advocat, John Reid.

Segons els mitjans britànics, Melanie ha sigut trobada sense vida el dia de Nadal per la germana gran de tots dos, Yioda, a la casa d’aquesta al barri londinenc deHampstead.

  

Michael, el nom real del qual era Georgios Kyriacos Panayiotou, va morir als 53 anys el 25 de desembre del 2016 per causes naturals, si bé durant la seva vida va tenir diversos problemes de salut i amb les drogues.

En un comunicat, Reid confirma que Melanie «ha mort sobtadament» i demana que es respecti la privacitat de la família «en aquests tristos moments».

La Policia Metropolitana de Londres (Met) ha informat, per la seva banda, que ha acudit al domicili de Hampstead aquest dimecres a les 19.35 hores després de rebre una trucada del servei d’ambulàncies sobre «la sobtada mort d’una dona d’uns cinquanta anys».

Notícies relacionades

La Met ha assenyalat que la mort «no es considera sospitosa» i demana esperar a l’informe rutinari del tribunal forense.

En els dies previs al tercer aniversari de la mort del cofundador del duo Wham!, la seva família havia penjat un missatge en la seva pàgina web dient als admiradors que continuessin «fent bones obres en la seva memòria».