CONFESSIÓ

Charlize Theron relata com la seva mare va matar el seu pare

La mare de l'actriu va disparar al seu marit en defensa pròpia el 1991

lmmarco160007 charlize theron and her mother gerda arrive at the fondazion191217140434 / LUCA BRUNO

lmmarco160007 charlize theron and her mother gerda arrive at the fondazion191217140434
lmmarco51407708 charlize theron attends a screening of  bombshell  at jazz a191217140109

/

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El succés era conegut. Una nit del 1991 la mare de l’actriu Charlize Theron, Gerda, va matar el seu pare, Charles Theron, en defensa pròpia, quan Charlize tenia 15 anys. Però ara l’estrella de Hollywood, de 44 anys, ha explicat els detalls en una conversa a la cadena nord-americana Nacional Public Radio (NPR). 

«El meu pare estava tan borratxo que no s’entenia com va poder caminar quan va entrar a casa amb una pistola. La meva mare i jo estàvem en una habitació, recolzades contra la porta que ell estava provant d’empènyer. Així ens trobàvem quan ell va haver de retrocedir un pas cap enrere i va disparar tres vegades travessant la porta. Cap de les bales ens va tocar, la qual cosa és un miracle», descriu l’actriu. 

Notícies relacionades

Gerda, la seva mare, va disparar. «Va posar fi a l’amenaça, va ser en defensa pròpia». Theron recorda el seu pare com «un home molt malalt» a qui recorda «alcohòlic» durant tota la seva vida. «Va ser una situació desesperada i la nostra família hi estava atrapada. L’imprevisible que és viure diàriament amb un addicte és una cosa que queda dins teu per a la resta de la teva vida, més que el fet concret que va passar una nit. Aquest tipus de violència que té lloc dins de la família és una cosa que comparteixo amb molta gent», assegura.

L’actriu sud-africana, que promociona la seva última pel·lícula ‘Bombshell’, ha parlat moltes vegades de l’admiració que sent per la seva mare, Gerda, a la qual ha portat a alguna alfombra vermella. «Ella ha sigut qui sempre m’ha dit que fos valenta, no sé qui podria haver arribat a ser sense ella i sense les seves paraules. És una inspiració en la meva vida».