CONFESSIONS

Brad Pitt: «Em vaig passar els 90 amagant-me i fumant herba»

L'actor explica a 'The New York Times' que va superar la pressió mediàtica dels 90 fumant marihuana

lmmarco49621958 fotodeldia  ven100  venecia  italia   29 08 2019   el actor 191212133821

lmmarco49621958 fotodeldia ven100 venecia italia 29 08 2019 el actor 191212133821 / ETTORE FERRARI

3
Es llegeix en minuts
El Periódico

Va omplir les carpetes de molts adolescents als 90, quan es va convertir en un filó adolescent per a Hollywood. Era un nou galant, alt, ros, amb ulls blaus i molt morbo, com es va veure en el seu debut a ‘Llegendes de passió’. El problema és que ell, Brad Pitt, no va saber digerir bé tot el que li va caure al damunt i va començar a beure i a fumar marihuana.

Ho ha explicat el protagonista d’‘Érase una vez en Hollywood’ als seus 55 anys, molt més madur i escarmentat de la vida, en una entrevista al ‘The New York Times’. Res nou que no sabéssim, perquè fa unes setmanes també se sincerava en una entrevista amb el veterà Anthony Hopkins a ‘Interview’. «La beguda i l’herba van ser la meva via d’escapament». I també un dels problemes que van causar la ruptura amb la seva exdona Angelina Jolie l’estiu de fa tres anys, un ‘serial’ del qual no parla.

«Hi ha hagut moments en què he vist fotos de mi mateix de fa anys i he dit: ‘Aquest xaval fa bona pinta’. Però en realitat no em sentia tan bé per dins. Em vaig passar la major part dels 90 amagant-me i fumant herba. Em sentia incòmode amb tota aquesta atenció. Vaig arribar a un punt en què m’estava empresonant a mi mateix. Ara surto al carrer i visc la meva vida i, en general, la gent és bastant maca», explica al diari nord-americà.

Pitt reconeix que ha comès molts errors en la seva carrera. Per exemple, explica la seva experiència a la pel·lícula ‘Doce monos’ (1995): «La primera part la vaig clavar. La segona la vaig fer del tot malament». I reconeix que després del seu curt paperet a ‘Thelma & Louise’ (1991), només li oferien papers d’autoestopista o de protagonista romàntic. «Em sentia limitat».

‘Troya’, la pel·lícula per a la Warner dirigida el 2004 per Wolfgang Petersen, va ser «una decepció». «Vaig haver de fer ‘Troya’, suposo que ara ja pot es explicar, perquè vaig rebutjar fer una altra pel·lícula i havia de fer alguna cosa per a l’estudi. Va ser dolorós, però em vaig adonar que la forma com s’explicaven les coses en aquesta pel·lícula no era com hauria de ser. Això m’estava tornant boig. M’havia convertit en un nen mimat per David Fincher [director d’‘El club de la lucha’]. I allà no hi havia ni rastre de Wolfgang Petersen. Així que vaig prendre la decisió d’invertir el meu temps només en històries de qualitat. Es va notar en la meva carrera la següent dècada».

L’actor també ha parlat de les seves relacions de parella. «No sé amb quantes dones hauran dit que he sortit durant els últims dos o tres anys, però res és veritat», explica de les relacions sentimentals que se li han atribuït amb actrius i models com Marion Cotillard, Charlize Theron, Kate Hudson, Ellen Macpherson i Sienna Miller. De Jennifer Aniston, la seva dona durant cinc anys i amb qui es va arribar a dir que havia reprès la seva relació, tampoc explica res.

Notícies relacionades

Respecte a la seva relació amb certa premsa, l’actor la resumeix amb una anècdota: «Quan vaig començar la meva carrera, vaig sortir al diari ‘USA Today’. Estava encantat. Dos dies després que sortís, vaig anar a casa d’un amic. Vaig mirar al terra de la cuina i allà hi havia el sorral del gat i el meu article de l’‘USA Today’ amb una merda de gat a sobre. 

Precisament, l’‘US Weekly’ apunta que el protagonista d’‘Ad Astra’ disfrutarà el dia de Nadal sol de la companyia dels seus tres fills biològics: Shiloh, de 13 anys, i els bessons Knox i Vivienne, d’11, i ho farà sense la supervisió d’un terapeuta.

Temes:

Brad Pitt