VIATGI EN SOLITARI

Eva González torna a Sevilla després de la seva escapada a París

En plena tempesta mediàtica, la presentadora va viatjar a la capital francesa per assistir al concert de Vanesa Martín

20191211 465253 evagonzalezvuelveamadride 1 1 / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La publicació d’unes fotos a la revista ‘Semana’ en les quals Cayetano Rivera apareix amb una amiga a Londres va desencadenar una autèntica explosió mediàtica la passada setmana. En aquell moment el torero tornava a Madrid després de passar uns dies al Perú per motius professionals i, l’endemà, feia cap al costat de la seva dona, Eva González, i el seu fill a Sevilla.

D’aquesta forma, la parella intentava evadir-se de la controvèrsia a la capital andalusa durant el pont de la Constitució. No obstant, aquest dimecres la revista ‘¡Hola!’ confirma que la presentadora va fer un parèntesi diumenge passat i se’n va anar sola a París. Segons la publicació, la sevillana es va traslladar a la ciutat del Sena per assistir al concert de Vanesa Martín, la seva amiga i companya en el programa ‘La Voz’.

Notícies relacionades

La seva visita va ser totalment una sorpresa per a la intèrpret d’‘Inventas’, qui fins i tot li va dedicar alguna cançó durant el seu recital, que va tenir lloc a la sala Le Gibus Life. Mentre que la model no va deixar constància del seu viatge a les xarxes socials, la cantant malaguenya va compartir un missatge d’agraïment després del concert: «Ahir a la nit ‘se oye el eco mientras abren las tiendas en París...’ va sonar amb més emoció que mai... la nit es va inspirar perquè es fes aquest concertàs. ¡El vam gaudir! La sorpresa i l’emoció encara em duren. Meravella París. Merci».

Tal com es pot veure en les imatges de l’esmentat setmanari, Eva González va tornar aquest dimarts de la seva escapada parisenca. A l’aeroport de Sevilla, la cunyada de Francisco Rivera confirmava haver disfrutat del viatge i trobar-se bé.