NOU LLIBRE SOBRE EL MATRIMONI

Els Trump dormen en habitacions separades

Kate Bennet, reportera de la CNN, explica interioritats de la parella en una biografia no autoritzada de Melania

lmmarco51203195 03 12 2019  london  united kingdom  donald trump and his wif191204131155

lmmarco51203195 03 12 2019 london united kingdom donald trump and his wif191204131155 / Stephen Lock

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Com a ‘House of Cards’, el matrimoni Trump dorm en habitacions separades. L’exmodel de 49 anys ocupa el dormitori que durant la passada Administració va pertànyer a Marian Robinson, la mare de Michelle Obama. A més, té una àmplia sala per a ella on es vesteix, es pentina i es maquilla i un gimnàs privat amb una màquina per practicar pilates.

És només una de les intimitats que explica en un llibre Kate Bennett, l’única corresponsal de la Casa Blanca dedicada a cobrir exclusivament Melania Trump i la família del president nord-americà per a la CNN. El llibre, que s’ha publicat aquesta setmana, es titula ‘Free, Melania: The Unauthorized Biography’ (Melania lliure, la biografia no autoritzada) i és un joc de paraules que fa referència a una frase que apareix en nombroses manifestacions a Washington, un «Allibereu Melania», que la primera dama, d’origen eslovè, no aconsegueix entendre. «Per què no seria feliç aquí», va arribar a comentar en una ocasió.

La biografia no aconsegueix traspassar aquest mur de privacitat que ha alçat la primera dama, que aquesta setmana ha mostrat al món l’enllumenat nadalenc de la Casa Blanca i és ara amb Trump de visita oficial a Londres, on dimarts van sopar amb la reina Elisabet II. Però la seva autora afirma que Melania Trump «no és cap dona trofeu» i que en realitat «té una influència poderosa sobre el mandatari, tant en les seves decisions en matèria política com en la forma en què porta la seva vida personal».

El llibre mostra una dona de caràcter fort i recorda la demana que va interposar Melania contra el tabloide ‘Daily Mail’ per assegurar, durant la campanya presidencial que va portar Trump al despatx oval, que va exercir d’‘escort’ i que va facilitar serveis «que anaven més enllà de ser simplement model». Un acord extrajudicial no revelat va obligar el diari a pagar-li més de dos milions i mig d’euros. Melania va dir llavors ser víctima d’una difamació que afectava la seva «integritat i dignitat personal».

Roba d’home

Notícies relacionades

Amb els treballadors de la Casa Blanca, Kate Bennet explica que Melania és «amable i càlida», lluny d’aquesta imatge estirada i desafiadora que mostra habitualment. «No soc algú que somriu només perquè hi ha una càmera davant», ha dit la primera dama, sempre molt pendent del seu vestuari i els seus gestos. L’autora també assegura que Melania i Donald parlen molt per telèfon i «mantenen freqüents i tossudes discussions». I això es relaciona directament amb el vestuari. Quan el matrimoni està enfadat, Melania es posa «roba d’home» perquè a Trump li agrada veure les dones utilitzant «vestits femenins atapeïts, curts i supersexis».

L’autora no parla a penes al llibre de Barron, el fill en comú que tenen Melania i Donald, que té 13 anys, però explica que Melania està molt unida a ell i que va tardar a traslladar-se de Nova York a Washington per no entorpir els seus estudis. En canvi, la relació que manté amb Ivanka [Trump, filla i assessora de la Casa Blanca] és «cordial, però no pròxima». 

Temes:

Melania Trump