PRESENTAT A VERONA

El calendari Pirelli treu a passejar les seves Julietes

La cantant Rosalía i les actrius Emma Watson i Kristen Stewart són algunes de les protagonistes

calendario-pirelli / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Fa molts anys que el calendari Pirelli va deixar enrere els nus de senyores més o menys conegudes, molt abans que arribés el Me Too. En aquesta 47a edició del cèlebre almanac el que tocava era captar de nou un intangible, la bellesa i l’amor en l’essència d’un personatge com el de la Julieta, la del drama shakespearià per antonomàsia.

El resultat són una sèrie d’imatges i d’escenes recollides pel fotògraf italià Paolo Roversi, el primer que treballa per a la firma italiana en tots aquests anys, i presentades al món avui des de Verona, la ciutat dels amants, amb algunes dels seves protagonistes.

Notícies relacionades

‘Looking for Juliet’ mostra les actrius Emma Watson, Kristen Stewart, Yara Shahidi, Claire Foy, Mia Goth i Indya Moore; les cantants Chris Lee i Rosalía, i l’artista Stella Roversi, filla del fotògraf. Totes comparteixen protagonisme amb una altra convidada, la ciutat de Verona. Allà és on l’actriu Whoopi Goldberg i el fotògraf han sigut els encarregats de presentar de manera oficial aquesta 47a edició. 

Sobre l’anada transformadora de l’amor, el projecte es compon d’un llibre similar a un llibret d’òpera, amb 132 pàgines amb el calendari anual en portada, fragments trets de l’obra de Shakespeare i 58 fotografies en color i en blanc i negre. A més, i per primera vegada, el calendari Pirelli va acompanyat d’un curtmetratge de 18 minuts en el qual Roversi entrevista les candidates per al paper de Julieta. Per cert, en Romeu ni hi és ni se l’espera.