VISITA A ESPANYA

Elsa Pataky parla del seu cunyat: «Està aixafat. Crec que es mereix molt més»

L'actriu, que ha vingut a Espanya per motius professionals, reconeix que Liam Hemsworth li ha demanat que li busqui una noia espanyola

20191121 462497 elsapatakye 1 1 / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Elsa Pataky ha fet un viatge llampec a Madrid per presentar la nova campanya de Women’s secret, una de les marques que promociona l’actriu i cantant, de 43 anys. Ella mateixa és codirectora i protagista del nou anunci de la firma.

Feliç amb la seva vida a Austràlia, no es planteja tornar a Espanya amb la família. Encara així, la seva filla gran–India Rose, de 7 anys– és una enamorada del país i ja xampurreja alguna cosa d’espanyol: «La meva filla ja parla bastant bé espanyol, almenys que tinguin això, la facilitat de tenir dos idiomes és meravellós». No obstant, el seu marit, Chris Hemsworth necessita millorar: «N’ha d’aprendre, a ell no li importa gaire. La seva mare cada cop el parla més, és una apassionada d’Espanya, es passa aquí temporades, ve més que jo».

Notícies relacionades

També el seu cunyat, Liam, li ha fet una petició especial, ara que és un home solter, després de trencar amb la cantant Miley CyrusMiley Cyrus. «Sempre em diu que li trobi una noia espanyola». Sobre la seva mediàtica ruptura, ha explicat que ell no està passant per un bon moment: «Després d’una relació a la qual ha dedicat 10 anys, doncs està aixafat. Però ho porta bé, és un noi fort i es mereix el millor. Crec que es mereix molt més», rebla Pataky, que afirma que amb el seu germà «són carn i ungla i sempre ha estat amb ell per donar-li suport».

Respecte als rumors que apareixen periòdicament sobre el seu matrimoni, té la seva pròpia teoria: «Crec que veure’ns així és avorrit. Com totes les parelles, tenim els nostres alts i baixos, els moments en què no ens posem d’acord en coses...».

Temes:

Elsa Pataky