CLASSE D'ESTIL

Carolina Herrera carrega contra les 'influencers': «No tenen estil»

«Es vesteixen amb el que els donen per al xou d'aquell moment», ha criticat la dissenyadora veneçolana durant unes jornades sobre moda a Cartagena de Indias

41978917 59

41978917 59 / JOSHUA LOTT (AFP)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La dissenyadora veneçolana Carolina Herrera (80 anys) ha sigut una de les convidades a les jornades ‘Latin American Fashion Summit’, que s’han celebrat a Cartagena de Indias, i on ha realitzat unes declaracions que s’han viralitzat fins a l’altre costat de l’Atlàntic. Una dels exponents de l’elegància i distinció de la indústria de la moda –a ella li devem frases com «l’elegància i l’estil no tenen res a veure amb els diners» o «l’estil no és només el que utilitzes, sinó també el que projectes»– ha dictat sentència sobre les ‘influencers’.

«Les ‘influencers’ semblen importants. Jo no ho entenc gaire, perquè no tenen estil. Van canviant. Es vesteixen amb el que els donen per al xou d’aquell moment», va assenyalar quan li van preguntar per la figura d’aquestes prescriptores de moda.

Notícies relacionades

Herrera va subratllar que aquestes joves «no tenen és un estil propi», ja que trien segons fins comercials. «Aquestes noies surten de la desfilada i es canvien immediatament per anar-se’n al de Michael Kors o el que sigui», va posar com a exemple. I va prosseguir amb el relat explicant el que passa en qualsevol Fashion Week: «Per què totes aquestes nenes van vestides de nit, totes amb vestits de tul, una amb una tiara de brillants, una altra amb un vestit llarg, a les deu del matí», es va preguntar en una altra de les seves classes d’estil.

Malgrat les crítiques, la marca que porta el seu nom també té un munt d’‘influencers’ que van a totes les seves desfilades o que promocionen les seves noves bosses a Intagram: