A TVE

Tamara Falcó diu que la seva mare va patir racisme

La dissenyadora i concursant revelació de 'Masterchef celebrity' confessa en 'A partir de hoy' que al principi de ser coneguda l'anomenaven 'La china' malgrat ser filipina

tamara-falco

tamara-falco

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La dissenyadora de moda i ‘influencer’ Tamara Falcó, concursant revelació en l’actual edició del talent show de TVE-1 Masterchef celebrity,on està demostrant els seus dots culinaris i la seva personalitat carismàtica, ha fet unes sorprenents revelacions al programa A partir de hoy, de TVE, en el qual col·labora. 

La filla d’Isabel Preysler va afirmar en l’espai que presenta Máximo Huerta que la seva mare va patir el racisme perquè l’anomenaven ‘La china’. I que el seu pare, Carlos Falcó, marquès de Griñón, sortia en la seva defensa explicant: «No és xinesa, és filipina».

Altres mofes

Notícies relacionades

Tot i que l’exdona de Julio Iglesias i de Falcó, admirada pel seu glamur i luxosa vida, també ha hagut de suportar altres mofes populars que tenien a veure amb el gran nombre de lavabos a casa seva, a la qual anomenaven ‘Villameona’, i les presumptes habilitats sexuals que se li suposaven pel seu origen.

Tamara Falcó, va assegurar, així mateix, que ella també va saber el què era la xenofòbia als EUA, quan li deien  «mexicana» intencionadament, perquè en aquest país no té el mateix significat ser llatí europeu que sud-americà.