XARXA COL·LAPSADA

Jennifer Aniston i el motiu de la seva tornada a Instagram

L'actriu torna a la petita pantalla amb 'The morning show', la nova sèrie d'Apple TV

undefined50408963 west hollywood  california   october 13  jennifer aniston at191025132746

undefined50408963 west hollywood california october 13 jennifer aniston at191025132746 / Vera Anderson

2
Es llegeix en minuts
Mireya Roca
Mireya Roca

Periodista

ver +

Després de saltar a la fama amb ‘Friends’ com a germanes, Jennifer Aniston i Reese Witherspoon tornen a compartir pantalla en una nova sèrie de televisió, ‘The morning show’,una de les grans apostes d’Apple TV.

Aquesta producció recrea els secrets del periodisme televisiu nord-americà. La trama parteix de la rivalitat de dues periodistes que intenten ser les millors en la seva feina, una cosa que, inevitablement, les enfronta. De fet, el primer episodi ja inclou alguna picabaralla entre totes dues actrius, tot i que al fil argumental destaca també l’acomiadament del Mitch, paper que encarna Steve Carell.

Basada en un llibre del mateix títol de Brian Stelter, dirigida per Mimi Leder i protagonitzada també per Billy Crudup, Néstor Carbonell, Gugu Mbatha-Raw, Mark Duplass, Bel Powley i Karen Pittman, la sèrie marca la tornada a la televisió tantd’Aniston  com de Carell, que no havien tingut papers destacats a la petita pantalla des de ‘Friends’ i ‘The office’, respectivament .

L’inici de promoció de ‘The morning show’, l’emissió de la qual està prevista per a aquest mes de novembre, ha coincidit amb el desembarcament de l’actriu a Instagram. Alguns mitjans nord-americans han arribat a afirmar que la seva inesperada aparició a la xarxa social respon a una de les exigències del contracte que ha firmat amb la productora, ja que, per cada episodi, Aniston s’embutxacarà ni més ni menys que dos milions d’euros.

El més cridaner del cas és que fa només unes setmanes la intèrpret va declarar a la premsa la seva ferma oposició a les xarxes socials: «Em preocupa l’efecte nociu que poden provocar en els joves, perquè estan descobrint quina és la seva identitat a través de persones que s’exhibeixen amb filtres i molts canvis... I després hi ha el rotllo de ‘fes-me un ‘like’, no em facis un ‘like’, m’has fet un ‘like’? Hi ha molta desesperació i comparació». 

La protagonista d’ ‘Exposados’ i ‘Cómo matar a tu jefe’ també va revelar que, malgrat no participar-hi, durant un temps va estar al corrent del que passava a la xarxa a través del compte de Justin Theroux, el seu exmarit.Justin Theroux, el Després de la seva separació fins i tot es va dir que continuava a Instagram amb un compte anònim.

‘Efecte Jenn’

Ara l’estrella, de 50 anys, sembla que ha canviat sobtadament d’opinió i fa uns dies va obrir un compte d’Instagram que va estrenar amb una ‘selfie’ que posa al costat dels seus excompanys de repartiment de ‘Friends’. Al costat de la imatge també va escriure: «Els meus amics em diuen Jenn».

Com era d’esperar,  l’‘efecte Jenn’ no va tardar a donar resultats espectaculars. Els seus seguidors van assolir el milió en 5 hores i 16 minuts i, a més a més, va aconseguir un rècord Guinness, que va desbancar els ducs de Sussex, que van necessitar 5 hores i 45 minuts.

Notícies relacionades

Fonts d’Instagram fins i tot van informar que durant unes hores es van originar problemes tècnics: no es permetia seguir el seu compte en alguna zona del món a causa del col·lapse originat. No és estrany: al cap de quatre dies ja acumulava més de 14 milions de ‘followers’. L’últim que ha compartit Aniston és un vídeo humorístic en el qual es veu llançant el telèfon i una foto seva de nena. Una manera de consolidar i complaure el seu exèrcit de fans.