05 juny 2020

Anar al contingut

PREMIS PRÍNCESA D'ASTÚRIES

Gaites per rebre els Reis i les seves filles a Oviedo

La princesa Elionor pronunciarà el seu primer discurs al teatre Campoamor

El Periódico

Gaites per rebre els Reis i les seves filles a Oviedo

Ballesteros

Oviedo ha tornat a aplaudir l’arribada dels Reis i les seves filles als premis Princesa d’Astúries, que s’entreguen aquest divendres al teatro Campoamor. La família reial ha iniciat la seva estada a la capital asturiana amb una multitudinària rebuda a la plaça d’Alfonso II, davant la catedral. 

Els Reis i les seves filles han escoltat a la seva arribada, en la qual han estat diversos minuts saludant i fotografiant-se amb els veïns congregats, la Real Banda de Gaitas, que ha tocat ‘La Marcha de Mayo’ –que va ser composta per al casament de Letícia i Felip–. Després, juntament amb diferents autoritats, s’han dirigit a la catedral.  Elionor portava un vestit blanc sobre el qual s’ha posat un abric de ratlles en tons roses i blaus, i la seva germana, Sofia, ha lluït un vestit taronja de màniga llarga. Letícia ha vestit un conjunt gris i sabates en to bordeus.

Aquest divendres la princesa Elionor de Borbó, a punt de complir 14 anys, pronunciarà el seu primer discurs en la cerimònia de lliurament dels premis. Dissabte al matí també adreçarà unes paraules als veïns d’Asiegu, condecorat com a Poble Exemplar Asturià 2019.