a las ventas

Gonzalo Caballero, el nòvio torero de Victoria Federica, pateix una greu cornada

La filla de la infanta Elena era una de les espectadores de la corrida madrilenya

mdedios50367677 graf9352  madrid  12 10 2019   el diestro gonzalo caballero 191012201422

mdedios50367677 graf9352 madrid 12 10 2019 el diestro gonzalo caballero 191012201422 / FERNANDO VILLAR

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El destre Gonzalo Caballero, el nòvio de la filla de la infanta ElenaVictoria Federica, ha patit una dramàtica agafada en el festeig d’aquest dissabte a Las Ventas. El torero madrileny, de 27 anys, ha sigut intervingut d’una cornada de dues trajectòries que secciona la vena femoral, de pronòstic «molt greu». Precisament la seva nòvia era una de les assistents al festeig i ha sigut testimoni de l’esdeveniment.

Segons el comunicat mèdic oficial, Cabellero pateix «una cornada en terç proximal, cara interna de la cuixa esquerra amb dues trajectòries: una de 30 centímetres cap a dalt i cap a fora que produeix destrosses a músculs sartoris i quàdriceps, a més de contusionar la pala ilíaca esquerra; i una altra trajectòria de 25 centímetres cap enrere que secciona vena femoral i branques col·laterals».

Després de la intervenció, que ha durat més de dues hores i ha sigut realitzada sota anestèsia general, Caballero ha sigut traslladat a l’hospital San Francisco de Asís de Madrid, on ha quedat ingressat.

El pronòstic és «molt greu», segons acaba el comunicat mèdic que firma el doctor Máximo García Leirado.

En el segon toro

L’incident va passar a l’hora d’entrar a matar el segon toro de la cursa celebrada avui a Las Ventas amb motiu del Dia de la Hispanitat, de la ramaderia de Valdefresno.

Notícies relacionades

Caballero es va tirar a matar abocant-se sobre el tos i sense sortir del terç, enterrant l’acer a dalt però quedant també penjat per un banyó, en el que van ser uns segons de tremenda angoixa, més encara quan, una vegada a terra, la sang sortia a borbolls per la cama ferida.

No és la primera vegada que el destre pateix una greu agafada, ja que també va ser víctima d’una cornada durant la Fira de Sant Isidre el mes de maig passat, precisament a la plaça de toros de Las Ventas.