PEL SEU 45è ANIVERSARI

La festa boja i futurista de Paco Léon

Pedro Almodóvar, Alejandro Amenábar, Carmen Machi, Edu Casanova, Javier Cámara i Loles León, entre els convidats

zentauroepp50247209 191005150838

zentauroepp50247209 191005150838
zentauroepp50247210 191005150925
zentauroepp50247243 191005151000

/

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

«Em queda molt per fer, encara soc un xaval, hi ha molt futur al davant». Paco León va celebrar divendres nit al Palau de la Premsa de Madrid 45è aniversari. L'actor, director i productor d''Arde Madrid' va anomenar la seva festa 'What The Future'. Convidats del món del cine, la televisió, la moda, la música, les xarxes socials…i per descomptat la seva família van acompanyar el sevillà en una festa amb barra lliure de còctels de J&B creats exclusivament per a l'ocasió.

L'aniversari va començar amb els artistes Alex de la Croix Aaliyah Rosales amenitzant la nit des de cabina i va continuar amb el xou irreverent de María Forqué. Després, els convidats van disfrutar d'un dinàmic concert en què Nathy Peluso i Maikel de la Calle van cantar en directe alguns dels seus temes més coneguts.

Notícies relacionades

Paco León, vestit de blanc i amb una argolla al nas, va estar acompanyat de la seva germana María León, convertida en tota una Lady Gaga castissa, i de la seva incombustible mare, Carmina Barrios, que va explicar sobre l'escenari, en vista de la petició del seu fill que reproduís l'àudio que li havia enviat al matí, els detalls de l'arribada de Paco al món. «Fa 45 anys, el Paco va néixer dempeus, com els ballarins. Tenia el coll i la cara estrets: semblava un ratpenat, però després es va tornar tan bonic. Tan bonic… Amb una cara de bo, però sabent-ne més que tots els morts. Semblava tonto, però se la fumava en pipa», explicava Carmina amb la seva gràcia natural, enfundada en un vestit platejat combinat amb sandàlies planes creuades.

         Ver aquesta publicació en Instagram           Aquesta foto de @jorgefuembuena recull a la perfecció la bogeria futurista que ahir a la nit vam viure gràcies a @nathypeluso @delacallemaikel @mirenib @pancreativestudio @nurbrain @maccosmetics_es @jb_spain #ad @artefactoescenografia @albertomurtra i als molts amixs que es van entregar al futurisme!!! #whatthefuture # Gràciessss Una publicació compartida de @ pacoleon el 5 oct, 2019 a les 5:09 PDT

En un espai ple de color plata, energia, va arribar el moment cabdal: l'actriu Miren Iranguren va aparèixer per liderar, com a mestra de cerimònies, un xou únic. Paco León va poder bufar les espelmes dels seus acabats d'estrenar 45 acompanyat per grans amics com els directors de cine Pedro Almodóvar Alejandro Amenábar, antics companys como Carmen MachíEduardo Casanova i Ana Polvorosa, la dissenyadora María Escoté, els actors Javier Cámara i Alfonso Bassave, i les actrius Cayetana Guillén CuervoKira MiróMariola Fuentes, Antonia San Juan i Loles León. 

Temes:

Paco León