Comèdia romàntica

Jennifer López i Maluma comencen el rodatge d'una pel·lícula a Nova York

La cinta es diu 'Marry me' i l'actriu i cantant interpreta una estrella del pop, mentre que el colombià és un músic que l'abandona abans del seu casament

jennifer-lopez-maluma

jennifer-lopez-maluma

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El cantant Maluma i la també vocalista i actriu Jennifer López han anunciat a les xarxes socials que roden junts la pel·lícula ‘Marry me’, una comèdia romàntica ambientada a Nova York en què també actua el nord-americà Owen Wilson i que significa la tornada de la diva a aquest gènere.

Fonts de la producció han indicat que el colombià Maluma interpreta Bastian, un rocker que està compromès amb l’estrella del pop Kat Valdés (Jennifer López), a qui abandona poc abans del seu casament al coliseu Madison Square Garden. La comèdia la dirigeix Kat Coiro, realitzadora de sèries com ara ‘Shameless’ i ‘Modern family’.

Treball en equip

«L’art de la col·laboració. És el que amo d’aquesta indústria, la veritable màgia que es crea quan la inspiració s’ajunta amb la falta d’ego», ha escrit JLo a Instagram al publicar una foto amb Maluma, una cosa que la reconeguda artista ha descrit com el primer dia de feina.

«És molt divertit quan artistes diferents s’uneixen i tots contribueixen per crear una cosa especial, autèntica i veritable perquè tothom pugui gaudir de l’experiència. Tot flueix», ha afegit l’estrella.

Compleix un somni

Per la seva part, el vocalista colombià, que havia manifestat abans la seva passió pel cine, ha afirmat: «Avui he complert un somni que tenia des de petit. Gràcies, Déu; gràcies, vida». Feia mesos que Maluma negociava la seva participació en la cinta, que marca la tornada de López al gènere de comèdies romàntiques.

«Estem en converses i estem molt contents que hi hagi aquest projecte pel mig, tant de bo que sí que es pugui donar», va avançar el juliol passat el cantant colombià, el veritable nom del qual és Juan Luis Londoño Arias.

Les agendes dels artistes

Maluma combinarà el rodatge de ‘Marry me’ amb els concerts de la seva gira ‘11:11’, que el porta aquest cap de setmana a Boston i Nova York, i el següent, a Orlando i Miami (totes dues a Florida).

Notícies relacionades

Per la seva banda, López acaba d’acabar la gira ‘It’s my party’ i la promoció de la seva pel·lícula ‘Hustlers’. A ‘Marry me’, a més de protagonista, és productora.

La intèrpret d’origen porto-riqueny prepara per a HBO la cinta ‘The Goodmother’, sobre la colombiana Griselda Blanco, també coneguda com ‘la padrina de la cocaïna’, en la qual s’estrenarà com a directora.