09 jul 2020

Anar al contingut

ESTRELLA EMOCIONADA

Maluma esclafeix a plorar després de complir el seu somni de tenir un avió privat

El cantant colombià publica un vídeo a Instagram on apareix amb els seus pares rebent un jet

El Periódico

Maluma esclafeix a plorar després de complir el seu somni de tenir un avió privat

Giorgio Viera

Maluma s’ha convertit en una estrella de la música a nivell planetari després de deixar el futbol als 16 anys. Tant que el cantant colombià, de 25 anys, s’ha permès comprar un jet privat. L’artista ha adquirit un jet de Royalty Air i l’ha compartit en el seu compte d’Instagram, on suma 46 milions de seguidors. Un somni fet realitat per a Maluma amb què ha volgut animar els seus fans perquè persegueixin els seus somnis.

En les imatges es pot veure un Maluma emocionat, emportant-se les mans al cap i amb llàgrimes als ulls, quan veu per primera vegada el seu avió amb els seus pares i la seva germana. "Recordo fa 8 anys quan vaig anar a fer una entrevista en una estació Radio X a Colòmbia. Em van tancar les portes. A part d’això no creien en mi i molts deien que no arribaria enlloc...", escriu al seu compte d’Instagram.

I afegeix: "Somieu sense por, mai creieu en un no com a resposta, vosaltres sou el timó de la vostra vida i podeu arribar fins on la vostra ment i cor vulguin. Aquest és el meu llegat, inspirar i demostrar que els somnis sí que es fan realitat", finalitza.

"Sembla que era ahir quan parlaves d’aquest somni que ara s’ha fet realitat", li diu la seva nòvia, Natalia Barulich.

Temes: Maluma