el 2 de febrer

Jennifer Lopez i Shakira actuaran durant el descans de la Super Bowl

Les dues dives llatines han confirmat a les xarxes socials que compartiran escenari a l'estadi Hard Rock de Miami

50071595 60

50071595 60 / AP

2
Es llegeix en minuts
Efe

Jennifer Lopez i Shakira cantaran en el cobejat  descans de la Super Bowl, la final de la lliga professional de futbol americà dels Estats Units, que es disputarà a l' estadi Hard Rock de Miami el 2 de febrer del 2020.

Les artistes, els noms de les quals circulaven amb el de Taylor Swift com les estrelles que es podrien encarregar del tradicional concert en el descans del partit, van publicar fotos amb la notícia.

«Dues reines  per primera vegada juntes a l'escenari més gran del món. Benvingudes Jennifer López i Shakira a la mitja part», va dir per la seva banda a Twitter la firma Pepsi, el principal patrocinador de la lliga de futbol americà (NFL).

Missatges a Instagram

Poc abans, tant Shakira com Jennifer López van publicar en els seus comptes d'Instagram una fotografia de l'altra, juntament amb missatges en què la colombiana deia «prepara't», mentre que la novaiorquesa avançava: «Això està passant».

«El món en flames»

Minuts més tard, van publicar ja una fotografia de totes dues juntes, juntament amb el logotip de la Super Bowl. Jennifer Lopez avisava que en el concert «posaran el món en flames» i la cantant de Barranquilla va indicar: «¡No hi ha res més gran que això! Estic molt emocionada per participar en la Super Bowl».

L'actuació a la mitja part de la Super Bowl és un  autèntic esdeveniment mundial, que atreu tanta atenció com el partit per si mateix, i és considerat un dels esdeveniments televisius més grans del planeta, amb  98,9 milions de teleespectadors només als Estats Units.

El 2019, els encarregats del segment van ser la banda  Maroon 5Maroon 5, amb els rapers  Big Boi i Travis Scott. Anteriorment, van estar a l'escenari  Justin Timberlake (2018), Lady GagaLady Gaga  (2017), Coldplay (2016),  Katy Perry (2015),  Bruno Mars (2014) i  Beyoncé  (2013).

Els havien precedit llegendes de la música com ara  Michael Jackson,  Madonna, The Rolling Stones i  Prince, entre molts d'altres.

JLo, superfan

Jennifer López, que viu a Miami des de fa dos anys, va dir a Efe en una entrevista recent «que seria un honor» ser part de la Super Bowl, un esdeveniment que es veia religiosament a casa seva, ja que el seu pare és fanàtic del futbol americà.

Notícies relacionades

Des de fa temps es comentava sobre la possibilitat que la cantant novaiorquesa d'origen porto-riqueny s'encarregués d'aquesta actuació, suposició que ella mateixa va alimentar recentment quan va publicar un vídeo en el seu compte d'Instagram en què deia que el futbol americà finalment havia tornat i que aquesta temporada és «especial».

La 54a edició de la Super Bowl es durà a terme el 2 de febrer al Hard Rock Stadium, a Miami, que organitzarà per sisena vegada en la seva història la disputa de la gran final de l'NFL.