27 ANYS DE MATRIMONI

Els Obama es declaren públicament el seu amor

«Tot va a millor amb el temps», escriu Barack al costat d'una imatge amb Michelle

lmmarco50232228 gente michelle obama instagram191004180414

lmmarco50232228 gente michelle obama instagram191004180414

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

«Com van dir els Beatles: tot va a millor amb el temps. Gràcies, carinyo, per aquests meravellosos 27 anys». Aquest és el romàntic missatge que Barack Obama, de 58 anys, ha dedicat a la seva dona, Michelle, a les xarxes socials per celebrar el seu matrimoni. La publicació ja acumula més de tres milions de «m’agrada» a Instagram i ha sigut compartida més de 174.000 vegades a Twitter. En la fotografia triada per l’expresident, el matrimoni apareix d’esquena i observant una bonica posta de sol en plena natura.

Michelle Obama de 55, també ha volgut felicitar el seu marit un dia tan especial i, per a això, ha triat una fotografia dels dos davant una platja. «Fa 27 anys aquest home em va prometre una vida plena d’aventures. Diria que ho ha complert. Aquí hi ha el nostre següent capítol per convertir-nos en persones amb la síndrome del niu buit i descobrir què és el que ve després. Mentrestant, encara sentim la màgia que ens va unir tots aquells anys. Feliç aniversari, Barack», ha escrit l’ex primera dama, que fa uns mesos publicava la seva exitosa autobiografia titulada ’La meva història’. 

Notícies relacionades

La referència al niu buit és per la nova etapa en què es troben després de la partida de les seves filles, Malia i Sasha, del domicili familiar per emprendre els seus estudis universitaris. Mentre que Malia fa anys que va posar rumb a la Universitat de Harvard, la petita va abandonar la llar a finals d’aquest estiu per anar a la Universitat de Michigan, una de les més prestigioses del país.

Aquestes mostres d’afecte arriben després que l’estiu passat la revista ’Globe’ publiqués que Barack i Michelle Obama estaven passant una crisi de parella i s’estaven plantejant el divorci. La publicació insistia que, des que van deixar la Casa Blanca, el matrimoni havia estat viatjant per separat.