DESCONCERT ENTRE ELS FANS

L'estrany gest de Tom Hanks després de fer un petó a Jennifer Lopez

L'oscaritzat actor va tenir una inesperada reacció al trobar-se amb la diva del Bronx en un esdeveniment amb la premsa al festival de cine de Toronto

besotomhanks

besotomhanks

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els fans de Jennifer Lopez estan que treuen foc pels queixals per un dubtós gest que va tenir l’actor Tom Hanks amb la seva adorada diva. Va passar fa uns dies durant una festa organitzada per ‘Variety’ al Festival Internacional de Cine de TorontoJLo (50) presentava la seva nova pel·lícula, ‘Hustlers’ –per la qual no para de rebre elogis de la crítica, que la situa ja com a possible candidata a emportar-se l’Oscar–, i el protagonista de ‘Forrest Gump’ (63), també estava promocionant el seu últim projecte, ‘A beautiful day in the neighborhood’ (un biopic sobre el prestigiós presentador de televisió infantil Fred Rogers).

L’oscaritzat actor va entrar a la sala on Jennifer Lopez es fotografiava amb les seves companyes al film (Constance Wu, Julia Stiles, Keke Palmer) i la directora (Lorena Scafaria), i no va poder evitar anar a saludar-les després que la diva del Bronx li truqués perquè anés amb elles. «Escolta, no porto brillant de llavis, ¿se’m permet anar per allà?», va exclamar de broma abans d’anar cap a les dones. 

L’estrany moment va passar en dos temps davant dels flaixos dels fotògrafs: primer quan el protagonista de ‘Nàufrag’ en comptes de saludar-la la primera, la mira, es para i li diu per senyals que esperi, que ho farà d’esquerra a dreta. Després, quan arriba el seu torn, li fa un petó a JLo i tot seguit sembla netejar-se la cara amb la mà.

(En aquest vídeo s’aprecia el gest des d’un altre angle)

Exigeixen explicacions

Els seguidors de l’artista no entenen per què Hanks va fer això, i discuteixen a les xarxes si realment «es va netejar el petó» o si només va coincidir que es va tocar la barba en aquell moment. En tot cas, li demanen a l’actor que doni alguna explicació al seu «groller» i «descortès» comportament, i ressalten també que l’actriu va saber mantenir la «serenitat i un somriure a tota hora».

Notícies relacionades

Cap dels actors ha dit ni piu sobre això, mentre el vídeo del momentàs s’ha tornat viral a les  xarxes. 

‘Hustlers’ (‘Estafadoras de Wall Street’) es va estrenar el cap de setmana passat als Estats Units –a Espanya arribarà a finals de novembre– i va recaptar 33 milions de dòlars. Tot i que no va ser l’estrena més taquillera, el film va superar el seu pressupost de producció, de 20 milions.